|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
עוסק ב:: תכשיטים, רפואה, אופנה
חדר כושר: Gold's Gym
|
![]() היי חברים,ֿ
אני מעלה תמונות של התחלת חיטוב, כרגע 152 פאונד עם פחות או יותר 10% שומן, תוך שבועיים מקווה להגיע לאיזור ה7-8 אחוז. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אני בספק שתגיע ל7-8% תוך שבועיים אלא אם יש לך גנטיקה מטורפת שאנחנו לא יודעים עליה או שאתה לוקח חומרם ויש לך ידע ואתה יודע בדיוק מה לעשות
למען האמת, אני בספק שתגיע ל7 אחוז בפחות מחודש וחצי במקרה הטוב ביותר אם תגיע בכלל. אבל בכל מקרה, בהצלחה, ותעדכן. אם אני טועה, אז הקרדיט אליך ![]() נ.ב: צפה לתגובות "מה חיטוב מה, אתה מספיק חטוב תרביץ מאסה" |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() להפך, יש לי גנטיקה גרוע מאוד, עד גיל 15 הייתי ילד שמן מאוד (העדויות בעור שנותר באיזור הבטן התחתונה).
מה שקורה כרגע זה שאני חי מחוץ לישראל (רפובליקה דומיניקנית) ואני מדגמן כ"תחביב", בעוד שבועיים יש לי פרסומת גדולה לחברת הבירה המקומית ואני חייב להגיע יבש יותר מהמצב הנוכחי (הלוואי שהייתי יכול "להרביץ מסה" כמו בילדות בישראל, אבל אני תחת חוזה שאני לא יכול לעבור הקפים בחלקי גוף במשך 10 חודשים בשנה), אני כרגע כמעט נטול פחממות לחלוטין (25 גרם ביום) ו120 גרם חלבון עם אירובי כל יום של 46 דקות אינטרוולים חזקים, מסוטרפיה פעמיים בשבוע בבטן ובזרועות, חייב להוריד את כל "נזקיי" הקריסמיס פלוס התקופה שאמא שלי ביקרה אותי והביאה איתה הרבה פינוקים מישראל |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() חטוב מאוד,אם ככה החברה רוצה אותך,אז זה רצונותיה שלה.
רואים סימנים של חיטוב קשה. מה הגובה שלך שאתה על 70 קילו בערך? חוץ מזה,יש לי שאלה,איך בידיוק הגעת להשתקעות ברפובליקה הדומיניקנית?.. אחלה חיים יש לך תאמין לי. אם זה יותר מדי כניסה לפרטיות,אז סלח לי מראש.
![]() |
#5 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
העניין הוא שהמשכורת היא לפי "שורות", והשורות נקבעות לפי זמן מסך שאתה מקבל, שורה ראשונה זה להופיע לפחות 10 שניות על המסך, שורה שנייה עד 5 שניות ושורה שלישית עד 2 שניות. תמיד כדאי להופיע לפרסומת בתנאים הכי אידיאליים בשביל שאחריי העריכה תצא הרבה, וההבדל במשכורת הוא גדול, 100 דולר ליום לשורה שלישית 400 דולר לשורה שנייה ו750 דולר לשורה ראשונה ככה שעל אותה עבודה בדיוק, אתה יכול להרוויח 200 דולר או 1500 דולר (בדר"כ הפרסומות הן יומיים עבודה) אתה יכול לראות דוגמאות של פרסומותֿ http://www.youtube.com/watch?v=d6giKz5gzgM http://www.youtube.com/watch?v=uv52D...eature=related http://www.youtube.com/watch?v=HT-GN...eature=related הגעתי לכאן לטיול לפניי צבא והחלטתי להישאר, החיים כאן מדהימים (כל עוד יש כסף...) נערך לאחרונה על ידי GuyDR, 13-02-10 בשעה 17:09. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() טיול לפני צבא?,או אחריי?..
כי אם לפני ,עכשיו אתה נחשב עריק... שמע,ואיך הלך לך שם עם הספרדית?. חשבתי אולי ללכת ולהתשקע בפורטו-ריקו/מקסיקו אחרי הצבא ,אבל הספרדית שלי לא משהו,בגלל שבבית מדברים עברית.
![]() |
#7 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
לפני, וכן, וויתרתי על הצבא, הספרדית היה החלק הקל, תוך שישה חודשים דיברתי שוטף, היום אני מדבר-כותב-קורא מלא ובחיים לא למדתי את זה. פורטו ריקו זה אחלה אם יש לך אזרחות או גרין קארד אמריקאי, פורטו ריקו היא חלק מארה"ב וחוקי ההגירה אלייה זההים לשאר ארה"ב. מקסיקו לא הייתי ממליץ, לא מפותח יותר מידי והבחורות לא משהו. קולומביה זה מצויין, אבל עוד הפעם, אתה חייב עבודה טובה בשביל להישאר במקומות האלו, וזה החלק הקשה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
מפקח ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() איך קיבלת אזרחות ברפובליקה?,אם קיבלת..?
קולומביה יחסית מסוכנת עם כל מלחמות הגרילה למיניהן חוץ מבוגוטה,לא?. יש לך מושג איך מסתדרים עם האוכל שם,במידה ודוגלים באוכל 'כשר',אני מדבר על הרפובליקה הדומיניקנית,זה יכול להוות אינדיקציה גם על פורטו-ריקו. מצטער עם חפרתי...פשוט אני מחפש נתיבים להשתקע בחו"ל אחרי הצבא,למה פה אני לא רואה את עצמי צומח. מה שניקרא,משנה מקום משנה מזל. נ"ב,בנוגע לקשיי השפה,באת לשם ללא ידע קודם בספרדית ועכשיו אתה יודע פרפקט?. האם לקחת שיעורים או משהו או פשוט ע"י שיחות עם אנשים בקרבך וברחוב?. למה אני יודע קצת לשוחח אבל ברמה נמוכה בינונית,למרות המבטא.
![]() |
#10 |
חבר מתחיל
|
![]() פשי מענין האפיק שלקחת לחייך גם אני חלום חיי להגיע לדרום אמריקה ולהשתקע
איך התחלת לעבוד בחברה של הפרסומות ? בהתחלה הגעת לסתם טיול של תיריים ולאחר מכן החלטת להשאר? .לא עושים לך בעיה עם האזרחות או ביכלל עם השהיה ? החוקי ההגירה שם לא כל כך נוקשים כמו בארץ? ..אשמח לשמוע לתשובות ממך .האמת אני כרגע השתחררתי מהצבא ואני מחפש איזה אפיק משהו כמו השתקעות בחול כרגע התחלתי לעבוד על מנת לחסוך לטיול אבל אני לא שולל השתקעות באחת ממדינות דרום אמריקה שכל חיי חלמתי על להגיע לשם מגיל קטן ואף אני דובר את השפה הספרדית באופן חלק אשמח אם תחלוק עימנו את החויות שלך ואת הדרך והכל .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() בסך הכל נראה חטוב, מקווה שתצליח להגיע למטרתך עד הדדליין שהקצבת לעצמך וגם סיפור חייך מעניין מאוד (קראתי את ההתכתבות שלך ושל simao). בהצלחה ידידי .
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תמונות מסיום חיטוב- התחלת מסה! | mantana | גלריות הגולשים | 9 | 16-05-09 18:37 |
התחלת חיטוב | tuli10 | אימונים | 6 | 15-02-09 14:41 |
התחלת חיטוב | tuli10 | תזונה ותוספים | 5 | 13-02-09 21:35 |
תמונות מסיום חיטוב ; התחלת מסה | OmriF | גלריות הגולשים | 125 | 17-01-09 18:39 |
תמונות התחלת חיטוב | OmriF | גלריות הגולשים | 14 | 20-04-08 03:09 |