|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום לכולם,
מגיל 14 אני זוכר אותי ככה. הייתי פעם מרגיש כאבים בחזה וחיפשתי, אני דיי מתבייש להגיד את זה למשהו מהמשפחה. הייתי אצל רופאים ( לא אמרתי להם שאני חושב שיש לי ) אבל כן לפעמים הורדתי חולצה והם לא אמרו לי כלום. כיום אני בן 18 עוד מעט, 1.83 ושוקל 70 ק"ג. עכשיו אני לא מרגיש כאבים בחזה אבל מה שכן אני חושב שיש לי מן גוש כזה בציצי אבל אני לא יודע אם זה שומן. אני רוצה לדעת אם תוכלו לעזור לי להגיד לי אם זה ג'ינו ואם זה כן אני יגש לרופא מומחה ויעשה ניתוח ( לא יודע איך חחח בגלל שאני מתבייש אבל אני יראה כבר) או שאני פשוט צריך לפתח מסת שריר ואני ירשם למכון במקום. תודה לעוזרים. תמונה: שלום לכולם, מגיל 14 אני זוכר אותי ככה. הייתי פעם מרגיש כאבים בחזה וחיפשתי, אני דיי מתבייש להגיד את זה למשהו מהמשפחה. הייתי אצל רופאים ( לא אמרתי להם שאני חושב שיש לי ) אבל כן לפעמים הורדתי חולצה והם לא אמרו לי כלום. כיום אני בן 18 עוד מעט, 1.83 ושוקל 70 ק"ג. עכשיו אני לא מרגיש כאבים בחזה אבל מה שכן אני חושב שיש לי מן גוש כזה בציצי אבל אני לא יודע אם זה שומן. אני רוצה לדעת אם תוכלו לעזור לי להגיד לי אם זה ג'ינו ואם זה כן אני יגש לרופא מומחה ויעשה ניתוח ( לא יודע איך חחח בגלל שאני מתבייש אבל אני יראה כבר) או שאני פשוט צריך לפתח מסת שריר ואני ירשם למכון במקום. תודה לעוזרים. תמונה: h t t p :/ / w w w . s i z .c o.i l / m y / d c z t q n 0 w n y k n . p ng (וכן אני יודע שיש לי את הסימן של השומן וזה בולט למה אני דיי לבן ![]() ![]() ![]() ![]() להוריד בבקשה רווחים,תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
עוסק ב:: זיונים
חדר כושר: Holmes place
|
![]() יש מצב שאתה עוד גודל ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() נראה שכן יש קצת, צלם מהצד שהפטמות חמות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() יש אפשרות לעצב את המקום כי אתה אומר שיש קצת?ומה זאת אומרת מהצד שהפטמות חמות?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אם יש לך אז רק ניתוח.
וכמו שזה נשמע, צלם את החזה שלך מהצד, כשהפטות חמות ולא זקורות. אם הם שפיציות אז בוודאות יש לך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אנשים מתי תבינו שלכל מי שחם יש פטמות נפוחות
פשוט לאלה שה% שלהם גבוהה למרבית היום יש חמימות באיזור החזה |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |