|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אהלן, אני חדשה בפורום, אז קודם כל - שלום!
שנית: אני מנסה להעלות מסת שריר, שותה אחרי כל אימון כוח אבקת חלבון ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() אשמח לעצתכם המלומדת! עריכה: ראיתי שהסתירו לי את סוג אבקת החלבון, אז רק אציין שהיא 100 אחוז חלבון ושום דבר אחר. אין בה בכלל פחמימה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() כשאת מסיימת את האירובי תשתי את החלבון ובנוסף בננה\2-3 תמרים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מנהל ראשי
|
![]() השאלה כמה זמן האימון משקולות שלך אם הוא לא ארוך מידי אין בעיה לשתות את החלבון לאחר האירובי עם פחמימה כמובן ,
דבר שני יש מוצרים שבאים עם מעט פחמימה כמו המקרו פרו או האיזי גיינר ואז זה פותר לך את הבעיה של הבננה והתמרים לדוגמא.
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() האימון כוח שלי הוא לא יותר מ-45 דקות, אז אתחיל לקחת את זה אחרי האירובי.
וכשהאבקה הזאת תיגמר אקח משהו שיש בתוכו גם פחמימה וזה יפתור לי את הבעיה. תודה לשניכם, עזרתם לי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אין שום משמעות לזמן שאת צורכת חלבון,אחרי האימון ישר או אחריי שעתיים מהאימון,אל תלחצי תעשי אירובי תגיעי לבית תשתי את החלבון שלך בנחת,לא צריך להתאבד על החלבון,מעבר לפחמימה בננה/תמר אם את מתעקשת.
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
חייבת טיפה להשמין | narkotik | תזונה ותוספים | 5 | 29-07-12 22:39 |
תפוח אדמה|פחמימה פשוטה או פחמימה מלאה?? | POPOIUY6Y | תזונה ותוספים | 11 | 10-12-09 18:15 |
חייבת להוריד את הבטן מהר!! | Hodaya*L* | אימונים | 84 | 12-03-08 14:35 |
השינה בלילה חייבת להיות רצופה? | AkunaMatata | אימונים | 11 | 22-07-07 14:07 |
עבודה שלילית לא חייבת להיות איטית | narokiki | אימונים | 2 | 02-05-07 15:36 |