|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
29-04-07, 18:29 | #1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
בקשר לשייק בננה (לא החלבון)
ראיתי פה מתכון לשייק בננה והוא מעוד מצא חן בעיני (צריך לחתוך בבנות לשים במקפיא 2-3 שעות שמים חצי כוס חלב ואז לבלנדר ויוצא מן מרקם של שמנת) אז השאלה שלי היא אם אני יכול לשים את זה בלילה ולאכול בבוקר (זה יוצא הרבה יותר מ3 שעות)???? תשובות גם לא ממי שכתב את המתכון יתקבלו בשמחה עוד שאלה התגובה השלישית
|
29-04-07, 18:31 | #2 |
חבר פעיל
|
הבננה פשוט תיהיה יותר קשה,לא נירא לי שזה משנה משהו.
__________________
|
29-04-07, 19:15 | #3 |
חבר פעיל
|
תנסה ותראה, אני לא חושב שזה ישנה משהו.
(אחח איך אני חולם על השייק הזה עם סקופ חלבון ושיבולת שועל... עד מתי חיטוב !?)
__________________
.Remember, remember, the 5th of november
|
29-04-07, 21:17 | #4 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
אוי ושכחתי עוד שאלה יש את השיבולת שועל שצריך לעשות בישול אבל אפשר בלי בישול פשוט להוסיף אותה לששיק כי השיבולת שועל הטובה יקרה
|
29-04-07, 23:54 | #5 | |
Banned
תאריך הצטרפות: Nov 2005
הודעות: 0
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
ציטוט:
תקנה ש"ש בחנות לתבלינים, לי זה למשל עולה 6 שקל לקילו. ותאכל את זה לא מבושל, הכי טעים |
|
30-04-07, 19:48 | #6 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
ציטוט:
אין בעיה אבא שלי מנהל כלבו אז שהוא נוסע לשוק לוינסקי אני יגיד לו לקנות זה עולה גרושים |
|
29-04-07, 23:32 | #7 |
חבר פעיל
|
? תבשל אם בא לך, אתה לא חייב, ואתה לא חייב לקנות את הסוג היקר קוואקר זה קוואקר.
|
29-04-07, 23:38 | #8 |
חבר פעיל
|
בשביל מה לבשל D:
__________________
.Remember, remember, the 5th of november
|