ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > תזונה ותוספים

תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד..

תגובה
 
הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 03-05-07, 14:13   #1
ניגרי ענק
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
 
הסמל האישי שלניגרי ענק
 
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 8,664
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
ברירת מחדל גרגירי חומוס שלמים: יש רעיונות איך להכין אותם?

בעקבות המלצותיו של גל ט הגדול, החלטתי לשלב גרגירי חומוס(לא חומוס לניגוב חלילה, אלא הגרגירים המקוריים) בתפריט החיטוב שלי.
למישהו יש רעיון איך להכין את זה או שניתן לאכול פשוט בכפית?
__________________
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי


ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות

כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה

אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה



סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010
ניגרי ענק מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 03-05-07, 14:14   #2
Bullet
חבר VIP - חבר יהלום
 
הסמל האישי שלBullet
 
תאריך הצטרפות: Dec 2005
הודעות: 7,428
ברירת מחדל

גל T לא גדול... רק קולמן גדול :laugh:
__________________
תוספי תזונה
אבקת חלבון
ישראלבודי תוספי תזונה לספורטאים במחירים הזולים ביותר בישראל. תוספי תזונה במשלוח מהיר לבית הלקוח
סינטרקס
סיינטרקס
Bullet מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 03-05-07, 14:17   #3
ניגרי ענק
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
 
הסמל האישי שלניגרי ענק
 
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 8,664
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Bullet
גל T לא גדול... רק קולמן גדול :laugh:

התכוונתי להגיד "גאון", בלי טיפת ציניות.
מדובר בבחור מבריק, שעוד יגיע מאוד רחוק.
__________________
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי


ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות

כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה

אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה



סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010
ניגרי ענק מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 03-05-07, 14:20   #4
DropDead
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Sep 2006
הודעות: 1,985
ברירת מחדל

אני רק מבשל ושם פלפל ומלח וזהו אני יכול להוריד סיר :s
DropDead מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 03-05-07, 14:27   #5
gman
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Jan 2007
הודעות: 2,137
שלח הודעה דרך ICQ אל gman
ברירת מחדל

כן, קודם כל כדאי להשרות אותם בלילה\ביום כל היום במים, אחר כך להכין אותם משהו כמו שעה-שעתיים במים ואז להוסיף רסק עגבניות- יוצא טעים מאוד.

עריכה: עכשיו שמתי לב שמדובר בחיטוב, אתה יכול גם סתם ככה לאכול אותם אבל לא יודע אף פעם לא טעמתי סתם...
__________________
gman מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 03-05-07, 14:40   #6
ניגרי ענק
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
 
הסמל האישי שלניגרי ענק
 
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 8,664
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי DropDead
אני רק מבשל ושם פלפל ומלח וזהו אני יכול להוריד סיר :s

מה מבשל, כמו שמבשלים פסטה או אורז?
__________________
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי


ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות

כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה

אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה



סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010
ניגרי ענק מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 03-05-07, 14:41   #7
shahaflol
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Jul 2006
הודעות: 1,454
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ניגרי ענק
מה מבשל, כמו שמבשלים פסטה או אורז?
אתה מדבר על גרגירי חומוס בקופסת שימורים או בשקית אטומה שנועדה לבישול?
shahaflol מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 03-05-07, 14:43   #8
DropDead
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Sep 2006
הודעות: 1,985
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ניגרי ענק
מה מבשל, כמו שמבשלים פסטה או אורז?
כמו שזה מעלי אמר לילה לפני אתה משרה את הגרגירים ואז מבשל רגיל - כן כמו פסטה
DropDead מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 03-05-07, 14:46   #9
ניגרי ענק
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
 
הסמל האישי שלניגרי ענק
 
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 8,664
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי shahaflol
אתה מדבר על גרגירי חומוס בקופסת שימורים או בשקית אטומה שנועדה לבישול?
בקופסה.
__________________
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי


ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות

כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה

אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה



סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010
ניגרי ענק מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 03-05-07, 14:51   #10
shahaflol
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Jul 2006
הודעות: 1,454
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ניגרי ענק
בקופסה.
אני אוהב לאכול אותם איך שהם עם כף. ניסיתי לשים אותם עם אורז ועם קוסקוס, גם זה הולך.
shahaflol מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 03-05-07, 14:52   #11
DropDead
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Sep 2006
הודעות: 1,985
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ניגרי ענק
בקופסה.
אה אופס :X
אז שכח את מה שאמרתי לא צריך לבשל כלום חח
DropDead מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 03-05-07, 14:56   #12
dstyle
חבר פעיל
 
הסמל האישי שלdstyle
 
תאריך הצטרפות: Aug 2006
הודעות: 1,649
ברירת מחדל

בקוסקוס,ובחמין (לא חושב שזה הכיטוב לחיטוב החמין חח)
אבל באופן עקרוני עם האלה משקית אפשר פשוט לבשל אותם ולאכול עם כל דבר הם די מתאימים,ומקופסא?תאכל יחד עם דברים שונים זה מסתדר עם הכל לא כתוספת
__________________


DsTyLe
dstyle מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 03-05-07, 15:16   #13
maradona
חבר פעיל
 
הסמל האישי שלmaradona
 
תאריך הצטרפות: Feb 2006
הודעות: 2,072
שלח הודעה דרך ICQ אל maradona שלח הודעה דרך MSN אל maradona
ברירת מחדל

מלח,שמן זית מעט ופלפל שחור ואולי קצת פטרוזיליה יעשו את העבודה אני מאמין
__________________
להיות או לא להיות זאת השאלה

maradona מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 03-05-07, 15:21   #14
damn
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Apr 2007
הודעות: 808
ברירת מחדל

ניגרי, אל תשכח שהחומוס הזה עושה הרבה גזים וזה לא נעים כל כך...
המלצה שלי לאכול מהקופסא.. טעים לאללה.
damn מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 03-05-07, 15:35   #15
Eli
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Dec 2006
הודעות: 439
ברירת מחדל הכנת חומוס ביתי

הכנה מקדימה: לגרגרי החומוס היבשים יש קליפה גסה, והכנת החומוס דורשת השרייה ממושכת של הגרגרים במים. מומלץ להשרות את הגרגרים למשך הלילה בקערה עם מים מעל גובה הגרגרים מכיוון שהם תופחים ומתמלאים מים. מי שלחוצים בזמן, יכולים לשים את הגרגרים בסיר עם מים, להרתיח במשך חמש דקות, לכבות את האש ולתת לגרגרים להתרכך למשך שעה בסיר עם המכסה. בשתי השיטות יש להרחיק את נוזלי ההשריה לפני השלב הבא.

בישול הגרגרים: שעתיים בישול, לא צריך לעמוד ליד הסיר. בהפסקות הפרסומות באים להציץ מה קורה. מוסיפים לסיר מים טריים בגובה של לפחות חמישה סנטימטר מעל גובה הגרגרים. מביאים את המים לרתיחה, מנמיכים את האש ומכסים חלקית עם המכסה. מבשלים את הגרגרים עד להתרככות, לפחות שעתיים. מדי פעם כדאי להרחיק את הקצף מפני השטח ולערבב את הגרגרים בעדינות.

אם יש צורך, אפשר להוסיף מים בזמן הבישול עד לכיסוי הגרגרים. כדי לבדוק אם הגרגרים רכים מספיק, שולפים גרגר בעזרת כף, ומועכים אותו בין שתי אצבעות. אם הוא נמעך בקלות לכדי ממרח על ידי הזרת והאגודל - הוא מוכן. אם הוא נמעך רק על ידי האצבע והאגודל - צריך לתת עוד זמן לבישול. הגרגרים המבושלים יכולים לשמש למגוון מתכונים, אבל הכי כיף זה לאכול אותם כשהם חמים כמו שהם. מפזרים מעט פלפל ומלח מעל, מערבבים עם היד וחופנים ישר לפה.

המצרכים לחומוס ביתי:
1 כוס חומוס מבושל.
2 כפות טחינה גולמית.
מיץ מחצי לימון.
2 שיני שום מעוכות.
רבע כוס מי סודה.
מלח, פפריקה וכמון לפי הטעם.

אופן ההכנה:
חמש דקות עבודה, לא יותר. מרסקים את הגרגרים המבושלים במעבד מזון, מוסיפים תוך כדי ערבוב את כל המרכיבים וחצי מכמות הסודה. אחרי ערבוב ראשוני בודקים את המרקם. אם הוא יבש מדי מוסיפים מהסודה בהדרגה. מוסיפים מלח וכמון לפי הטעם.

אחסון:
אחרי שטעמנו מהחומוס, סביר להניח שלא יישאר את מה לאחסן. אבל אם בכל זאת מתעקשים, החומוס יישמר שלושה ימים בקופסה אטומה במקרר.

ערכים תזונתיים ל-100 גרם חומוס מוכן מהמתכון:
* קלוריות: 170.
* שומן: 7 גרם. (פחות מגרם אחד של שומן רווי לעומת כארבעה גרם של שומן רווי בחומוס התעשייתי).
* חלבונים: 7 גרם.
* פחמימות: 20 גרם.
* סיבים תזונתיים: 5 גרם.

הכתבה המלאה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3190474,00.html
Eli מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 03-05-07, 15:42   #16
dstyle
חבר פעיל
 
הסמל האישי שלdstyle
 
תאריך הצטרפות: Aug 2006
הודעות: 1,649
ברירת מחדל

יפה יפה:p
__________________


DsTyLe
dstyle מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 03-05-07, 16:38   #17
gal.T
צוות ישראלבודי
 
הסמל האישי שלgal.T
 
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 3,422
גיל:: splitting hairs & jerking off
עוסק ב:: Making the world a better place
ברירת מחדל

איש יקר (והזכאי האמיתי לתואר 'הגדול'),
אפשר לקחת את זה רחוק, כמו שכולם עושים וכאן וכמו עם כל מאכל בערך, אבל אני התכוונתי לחומוסים המהירים להכנה מהשקית. אתה לא חייב לשבור את הראש עם המאכל הזה, פשוט הוא תחליף יותר מתאים מתירס לחיטוב, וכמו שאמרתי, לאכול באקראיות את כל הסוגים של הקטניות יהיה אופטימלי. למען חשיבות הגיוון.

קערה, ג.חומוס מהשקית, קצת פלפל, קצת כמון, מיקרוגל למשך כמה דקות וזהו. חצי ליטר מים לפני ובמהלך האוכל ובכלל אתה מרגיש שסיימת ארוחת חג (אפילו הגזים דומים), וללא הרבה קלוריות.
__________________
-צוות ישראלבודי- 039690283
Gal.T@hotmail.com
GalAga@israelbody.org

gal.T מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 03-05-07, 16:41   #18
שריר בתחת
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Dec 2006
הודעות: 421
ברירת מחדל

למה חלילה על חומוסס לניגוב זה גם שומן טוב
__________________
מיתאמן בקנטרי היסתדרות בראשון
שריר בתחת מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 03-05-07, 19:20   #19
SaBaGMaN
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Jul 2006
הודעות: 343
ברירת מחדל

חומס גרגרים ושעועית פשוא מזונות כוח!
לא מעט חלבון,פחממה איכותית (עשירים בסיבים) ויטמינים,מינרלים,מסביעים והכי חשוב טעימים! מה עוד אפשר לבקש?
אני יכול לסיים סיר בכיף..(אבל לא מומלץ בכל זאת אנחנו רוצים להשאיר אוירה נעימה בבית
קיטניות זה דבר מעולה!
אני לא יודע בדיוק איך אמא שלי מכינה אותם,אבל יום ליפניי הם יושבים בסיר עם מים,יום למוחרת בישול וזה פשוט מעדן!
עם קוסקוס או אורז עם קצת ירק ואיזה 200 גרם חזה עוף,אחרי ארוחה כזאת לא משאירים המון מקום בכיבה (לחבר'ה שמחפשים סובע)
SaBaGMaN מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה


חוקי משלוח הודעות
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
קפיצה לפורום


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:35.


תוספי תזונה אבקת חלבון קריאטין משקאות איזוטניים פגישות ייעוץ קוביות בבטן עלייה במסה פיתוח גוף אימונים אישיים פציעות ספורט דרושים טו בשבט
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ
מערכת הפורומים מאוחסנת, מאובטחת ומתוחזקת ע"י אפטיים בניית אתרים