|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: Miss Bikini 2d place 2012 NAC
עוסק ב:: מאמנת כושר,ספינינג,פילאטיס וקטלבלס
חדר כושר: great shape
|
![]() שלום לכולם,
כפי שידוע לכם, בחודשים האחרונים לקחתי רציני מאוד את הקטע של המשקולות, והתחלתי לעבוד עם משקלים מאוד גבוהים יחסית לבחורה, לאכל ממש הרבה.. והאמת אני רואה תוצאות יפות ואני אישית מרוצה. היום זיינו לאמא שלי בשכל, ואחד התלונן לה שראה אותי עובדת עם משקלים גבוהים, וזה ישפיע לי על ה-ג-ד-י-ל-ה. ואמא שלי באה אלי פתעום ואומרת: נכון, שמתי לב שמאז שאת בחדר כושר מתאמנת משקולות, לא גבהת בכלל. אני גובה 167 בערך. אמא שלי 174 ואבא 185. אמא שלי אומרת שנאי צריכה להגיע מינימום לגובה שלה.. ושמאז שאני מתאמנת אני תקועה על 167, וזזה בטח בגלל המשקולות שמדביקות לי את החוליות בעמוד השדרה אחת לשניה, ומונע גדילה. אני אישית לפי מה שאני קראתי ויודעת, מודעת לכך שכל זה בולשיט אבל עדיין אני רוצה קצת מהידע שלכם כדי להסביר לה שזה לא פוגע. דבר שני- יותר חשוב!!! היא אומרת שלבחורה, המשקולות פוגעות ברחם!!! ואיכשהו הרחם נקטן ושוקע (אלוהים יודע על מה היא מדברת) ואני לא יוכל ללדת ילדים. האם יש משהו שאתם יודעים על זה? מיתוסים או מחקרים שמדברים על זה? אני אשמח לתגובות, הולמות ומלאות עם הסברים. תודה רבה לכל העונים והעוזרים!!!!
![]() |
#2 |
אזהרה ראשונה - שימוש בשפה לא נאותה על גבי הפורום
כללי:: שייקה
עוסק ב:: ג'ודו
חדר כושר: V-Life
|
![]() בת כמה את סנדרה ? שני הדברים שרשמת לא נכונים אבל כן עבודה לא נכונה בפעילות אנאי אירובי יכולה לגרום לדברים מסוכנים מעבר לכך: פריצת דיסק, כאבי גב,כתפיים, פציעות, אימוני יתר וכו דברים שבאמת לא נעימים מעבר לכך, לפי דעתי תשבי עם אמא שלך תסבירי לה בדיוק שזה רק מיתוס, אין לזה שום הוכחות, תסבירי לי מה בדיוק דברים אחרים גורמים מעבר לסגירת עצמות, חוץ מכך שאם את יחסית צעירה 7 סנטימטר לגבוה זה אפשרי, בלי לחץ, תמשיכי להתאמן חזק, תאמיני לי גם אני סובל ממאמנים מפגרים שמציקים לי ולא יודעים מה הם מוציאים מהפה ומדברים, אפילו תעודת הכשרה מווינגיט עוד לא קיבלו וכבר הולכים לאמן ולחפור לאנשים בשכל בושה שמכניסים אנשים שמדברים כל כך הרבה שטויות למכון כושר ומעירים לאנשים שרוצים להיתקדם בצורה אינטנסיבית, נמאס!
נערך לאחרונה על ידי שייקה, 18-08-08 בשעה 21:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() הרמת דברים כבדים בצורה לא נכונה יכולה לגרום לבחורה נפילת רחם ולגברים יכול להגרם קילה אבל אלה דברים נדירים יחסית
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אנ רוצה איזה ילד מעצבן בסופו של דבר(בעתיד המאוד מאוד רחוק) ציטוט:
גובה 167 משקל 64 ק"ג
![]() |
![]() |
#5 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() שמעי...אני לא מנהל פה אבל מבין שנים או שלושה דברים בכל זאת סיימתי קורס מדריכים]
לבחורה/ילדים/זקנים אין שום סכנה בעבודה עם משקלים גבוהים [הכל תלוי במצב הבריאותי האינדיבידואלי שלהם בדומה לגברים ממוצעים אני לא ממש יודע בקשר לנשים אבל אני מתאר לעצמי שמין הסתם זה נכון גם לגביהן בזמן אימון משקולות מופרש הורמון הגדילה שדווקא כן עוזר לצמיחה[בגלל זה קוראים לו הורמון גדילה ![]() בנוסף לנשים חשוב לעבוד כנגד משקלים ואימפקט כדי לשפר את צפיפות העצם ולמנוע או לצמצם את הסיכון באוסטיאופורוזיס בגיל הבלות זה קורה בגלל חוק וולף [רקמת עצם נהיית צפופה וקשוחה יותר בהתאם ללחץ המופעל עליה אך בלי לפגוע בצמיחתה לאורך!!] בקשר לאימונים ופוריות....אני יודע שהרחם יכול להפגע מהרמת משקל כבד מאוד [ממש ממש ממש כבד] ובצורה לא נכונה אבל כל עוד את עובדת בהדרגתיות ואין לך היסטוריה של פגיעות ברחם אין לך שום סיבה לדאגה!!! מה כן...אסור לך לרדת מתחת ל-12 אחוז שומן שכן אז מערכת הרבייה שלך תפגע [אצל גברים זה קורה מתחת ל-3 אחוז שומן] אני מניח שכל אלה יכולים לעזור לך להסביר להורייך שלא נשקפת לך כל סכנה בריאותית אלא להיפך אם עדיין קשה לך לשכנע אותם צרי איתי קשר אשמח להפנות אותך למאמרים מקצועיים בהצלחה!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() סנדרה, לכי לאמא שלך, ותשאלי אותה עד איזה גיל היא גבהה, אם לא שמת לב, כנראה שלא גבהת באופן ניכר, גם לפני שהתחלת להתאמן, בנות לא גובהות עד גיל 18 כמו בנים (יש כאלה שאומרים שבנים גובהים עד גיל 21, 23 וכאלה, אבל דוגרי 17-18 בדרך כלל), בנות זה גיל 14-15 מקסימום, אני אישית ראיתי שבנות בכללי לא ממש גובהות מגיל 12-14, בערך מהזמן שהם מקבלות מחזור, ועוד כמה אנשים שאמרו לי ככה, קיצר תקשיבי, לכי שאלי את אמא שלך, תגידי לה לדבר איתך דוגרי, עד איזה גיל היא גבהה, או יותר טוב, תשאלי חברות שלך אם גם הם לא גובהות, ותראי, אבל שוב חח, זה לא מניסיון אני בן xd.
אבל זה מאנשים שסיפרו לי, אני רואה אישית, קיצור הכי קל, לכי תשאלי את אמא שלך (אני לא בטוח אם זה קשור לזמן שבנות מקבלות מחזור, כי פעם קיבלו מחזור יותר מאוחר, הכי טוב לכי שאלי כמה חברות טובות, את תראי שגם הם יגידו לך שהם לא גובהות. טוב אם לא בא לך לקרוא את כל זה, בקצרה, זה לא קשור למשקולות, בנות לא גובהות מגיל 12-14 אני ראיתי ככה, וככה אמרו לי, את יכולה לשאול את אמא שלך, אבל שוב יש מצב שזה קשור לקבלת מחזור, ואם היא קיבלה מחזור מאוחר, יש מצב שהיא גבהה עד גיל יותר מאוחר, אז לכי שאלי חברות, ותראי שגם הם לא גבהו בערך מהזמן שהם קיבלו מחזור (אולי גבהו באיזה 2 ס"מ בערך מגיל 12-13). |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
עוסק ב:: צייד אוצרות
חדר כושר: מריוט
|
![]() חבל שאת לא יכולה לעשות כמו שעשיתי כשרציתי לקנות קריאטין,
פשוט הזמנתי אותה לחדר הקלדתי קריאטין בויקיפדיה הקראתי לה, היא השתכנעה וקניתי. בכל אופן, אימונים לא פוגעים ואם לאימא שלך אין תוכניות בשבילך בתחום הכדורסל, הייתי אומר שאת יכולה לצפצף על כולם בייחוד כשאת מטר 67, ועוד לבחורה בת 16, את במצב מצוין.
![]() |
![]() |
#8 |
מפקח ראשי
|
![]() שוב פעם מיתוסים על גבי מיתוסים שאנשים לא רוצים להשתחרר מהם(לא בא בטענות כלפייך).
בקשר לנתונים שלך,יש לך נתונים מרשימים מאוד לאישה 64 ק"ג על 167 ס"מ מכובד מאוד! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() תודה רבה חבר'ה לעונים.
אני מאוד מקווה שבאמת לא תיהיה לי שום נפילת רחם, אני אצליח להגיע לגובה 170 ללא עקבים (אני לא יודעת ללכת על עקבים..בעיה אצלי,רק נעלי ספורט ![]()
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כאן דברתי עם מפתחות גוף ואמרו לי שלפני תחרות בגלל החיטוב והורדת אחוזי שומןפשוט הפסיקו לקבל מחזור. (גמלי זה קרה כשהורדתי 10 ק"ג בתקופה ממש קצרה, ולא קבלתי מחזור חצי שנה) אזו ר להגזים עם זה. אנראה לי שאני עם 17% שומן אהיה מסודרת.אני שמערת שאני עכשיו באיזור ה20%. הסברתי הכל לאמא..נירגעה ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() לא יודע מה עם בחורה, אבל בטאקל רציני(לא של ליגת nfl, אפילו תיכון) מופעל 100-150+ קילו גרם לחץ על הנתקל.
משקולות אתה יודעת בדיוק כמה לחץ מופעל עלייך, כל דבר מסוכן אבל זה לא יהרוס לך את הגדילה. בוטנים זה מסוכן, אז אסור? אנשים נחנקים מבוטנים בלי סוף. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() שמחתי לעזור
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: חייל משוחרר!!!
חדר כושר: אין לו שם
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
חדר כושר: הולמס פלייס באר שבע
|
![]() חחח ציטוט יפה מ- bigger faster stronger
חח גם אני ראיתי תסרט יותר מפעם אחת :p
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כשאני אגיע למשקלים כאלה, אני אודיע לכם. בנתיים רק ברגליים אם בכלל
![]() |
![]() |
#16 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אני יגיד לך משהו שמבחינתי יגיד הכל בגיל 16 הייתי 1.68 בגיל 19 הייתי 1.79 .................................................. ............................. יותר גבוה מאבא ויותר גבוה מאמא בראש אל תקשיבי לאף אחד ואל תתני לאף אחד להכנס לך לתוכניות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() חחחחחחחח סיפורים מצחיקים יש לך סנדרה את מאוד מוסיפה לפורום (באמת!)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() בנות מפסיקות לגבוה כשנתיים-שלוש אחרי קבלת המחזור. (בד"כ).
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() די אני לא רוצה להית נמוכה=\
קבלתי מחזור נראה לי בגיל 12