![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() 1) חתירה בישיבה לגב הידיים צריכות להיות צמודות בצידי החזה או בצידי הפופיק?
2) מה יותר עדיף בחתירה לסנטר לכתפיים? מוט בכבל או דאמבלים? תודה ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() צידי הפופיק
עידף במוט w או לפחות בכבל..
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() במה חתירה עדיפה על מסור?
ואיך אפשר לבצע חתירה עם מוט w או עם דאמבלים ? אפשר סירטון בבקשה ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() לכיוון הפופיק.
לדעתי יותר נוח בw
![]() |
#5 | |
|
![]() ציטוט:
זאת חתירה לכתפיים, לא לגב: http://www.exrx.net/WeightExercises/...prightRow.html
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() למה אני עושה חתירה בצידי החזה ומרגיש את הגב?
וחתירה לסנטר במוט המרפקים צריכים להיות מוגבהים יותר מגובה הכתפיים או באותו גובה עם הכתפיים במצב "משוחרר" בסיום התנועה? יעני באותו גובה עם הכתפיים.. תודה לכם אנשים.!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() הקפצה [=
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
כללי:: אני חתיך
חדר כושר: קאנטרי קלאב לזקנים בלבד!
|
![]() כל האזור של הטרפזים עובד-זה למה אתה מרגיש תבגב (אמור להרגיש תעליון)
אם כואב הגב תחתון סימן שאתה מזיז תגב בעת ההרמה -ואז סימן שתעבוד על טכניקה נכונה עם משקלים נמוכים
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אחי תודה רבה!!
וחתירה לסנטר במוט המרפקים צריכים להיות מוגבהים יותר מגובה הכתפיים או באותו גובה עם הכתפיים במצב "משוחרר" בסיום התנועה? יעני באותו גובה עם הכתפיים? אני לא יודע להביא את המרפקים למצב של הרפיה בסיום התנועה או במצב של גובה מעל הכתפיים |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
כללי:: אני חתיך
חדר כושר: קאנטרי קלאב לזקנים בלבד!
|
![]() סימן טוב להוריד משקל ולבצע טכניקה נכונה עם שליטה טובה במשקל
בשביל ללמוד לעבוד נכון תעבוד עם משקלים נמוכים ועבודה איטית יחסית (לא כמו סבתות)-הכל יחסי אני חוזר-שים דגש עם תנועה נכונה ושליטה במשקל
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אחי נשמה אני במישקל מתאים רק שאלתי אם המרפקים צריכים להיות מעל גובה הכתפיים או במצב של הרפייה
אני לא יודע באיזה מצב להביא את המרפקים בסוף התנועה של החתירה לסנטר [: מקווה שהבנת אותי תודה על העזרה bodybuilding4everr! |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
|
![]() מעל..