|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Gay lord
|
![]() אימון ab:
שריר גדול - 7-9 סטים. שריר קטן - 5-6 סטים. אימון a: חזה,יד אחורית,כתפיים חזה: לחיצת חזה - 4x5 לחיצת חזה שיפוע חיובי - 3x6 יד אחורית: לחיצת צרפתית - 3x8 לחיצה צרפתית שיפוע חיובי - 2x6 כתפיים: מילטרי פרס - 3x5 חתירה - 2x8 אימון b: רגליים,יד קדמית,גב רגליים: סקוואט - 2x6 פרונט סקוואט - 3x5 מכרעיים - 3x5 יד קדמית: כפיפת מרפקים בעמידה - 2x8 כפיפת מרפקים בישיבה - 3x6 גב: דדליפט - 3x5 בנט אובר - 2x8 מתח - 3x5 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אני יודע שבאת מרקע של תוכנית ss.
הכמות חזרות אינן מספיקות בתוכנית שבנית לך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
עשית סלט רציני אל תשים דדליפט בתור תרגיל לגב במיוחד לא כשאתה עושה בנט אובר באותו אימון הזוקפים שלך יקרסו מהר מידי ועוד יש לך סקוואט ופרונט סקוואט אימון ליפני!! אתה תתפרק תיקנתי לך את סדר התרגילים החלפתי תרגילים מסוימים כדי שהיא תהיה בנויה עם הגיון מאחוריה ובנפח האימון לא נגעתי כי אם אתה מעדיף נפח כזה אז סבבה אה ואת הגב תעביר לפני הידיים
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Gay lord
|
![]() יאיר אני יוריד את התרגילים שאמרת שהם לא טובים..
ובמקומם אני יעלה את מספר החזרות, וזה יהיה עבודה בנפח נמוך... הנה תסתכל: אימון ab: אימון a: חזה,יד אחורית,כתפיים חזה: לחיצת חזה - 3x10 לחיצת חזה שיפוע חיובי - 3x8 יד אחורית: לחיצת צרפתית - 3x8 לחיצה צרה שיפוע חיובי - 2x6 כתפיים: מילטרי פרס - 3x5 חתירה - 2x8 אימון b: רגליים,יד קדמית,גב רגליים: סקוואט - 2x8 דדליפט קלאסי- 3x6 מכרעיים - 2x8 יד קדמית: כפיפת מרפקים בעמידה - 2x8 כפיפת מרפקים בישיבה - 3x6 גב: בנט אובר - 4x8 מתח - 3x6 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: בסיס?
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() תרגילים מורכבים 6-8 חזרות
לא מורכבים 8-12 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: בסיס?
|
![]() לא מבין למה המעבר החד הזה, מss לתוכנית הזאת..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: שרירי וצנוע
חדר כושר: ספרינט
|
![]() לחיצה צרפתית שיפוע חיובי ל - מקבילים/ לחיצת חזה מצב צר
כפיפת מרפקים בישיבה ל- כפיפת מרפקים במוט מעוקל/ כפיפת מרפקים באחיזה הפוכה כנגד מוט ישר
![]() |
#9 |
Gay lord
|
![]() ^
אין לי בתוכנית לחיצת צרפתית בשיפוע חיובי... אולי התכוונת ללחיצה צרה בשיפוע חיובי... מקבילים אין לי אפשרות לעשות, לחיצת חזה מצב צר יש לי כבר. אז לא הבנתי מה אמרת לשנות... אין לי מוט מעוקל, ומה זתומרת כפיפת מרפקים באחיזה הפוכה??? שגב כף היד יהיה מופנה אליי? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
בנוגע לכל השאר תראה בהודעה הראשונה...ככה התכנית תקבל יותר הגיון
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Gay lord
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() לא מבין מה החלוקה הזאת.. הבנחה שאתה לא עובד כמו כוסית לבצע סקוואט,דדליפט ובנט אובר באותו אימון פשוט לא אפשרי
במקומך היית עושה עושה רגליים אימון נפרד ופלג גוף עליון מחלק לגב יד אחורית a וחזה יד קדמית כתפיים b זה יוצא ABC אבל תאמין לי החלוקה עדיפה בהרבה אם המטרה שלך זה להגיע רענן לכל קבוצת שריר |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Gay lord
|
![]() tal s אני מעדיף לעשות את זה ככה:
אימון A: חזה,יד אחורית,גב. אימון B: רגליים,יד קדמית,כתפיים. ואז לא יהיה בנט אובר,וסקווט באימון.. יהיה דדליפט ויהיה סקוואט אבל אני יעבור את זה.... חוץ מזה, יש עוד משהו שכדאי לשנות? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() התגשויות אחי
יום אחרי חזה לעשות כתפיים יום אחרי גב לעשות יד קדמית? ודדליפט יום אחרי בנט אובר? |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Gay lord
|
![]() מה זה משנה ההתנגשויות האלה אחי?
יש לי יום מנוחה ואני מגיע כמו חדש לאימון שאחרי... לא הבנתי את המושג התנגשויות... |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() אתה מתאמן axbxa או abxab?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Gay lord
|
![]() Abxab
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() אחי אם אתה עובד ככה אז יש לך הינגשות
אם בa אתה עובד חזה ויום אחרי בb כתפיים יהיה לך רק 24 שעות של מנוחה עד לאימון הבא של החזה שבו הכתף גם עובדת! לא תהיה לך היתאוששות טובה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Gay lord
|
![]() אז מה לעשות?
אם אני יעשה abc אז החלוקה תהיה ככה: A: גב,יד אחורית. B: חזה,יד קדמית,כתפיים. C: רגליים אז איך ייראה הסדר ? Abxcxab???? |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Gay lord
|
![]() טל החלטתי לממש את העצה שלך לעשות אימון רגליים בנפרד..
רק איך הסדר צריך להראות? |
![]() |
![]() |