|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Gay lord
|
![]() יאיר אני יוריד את התרגילים שאמרת שהם לא טובים..
ובמקומם אני יעלה את מספר החזרות, וזה יהיה עבודה בנפח נמוך... הנה תסתכל: אימון ab: אימון a: חזה,יד אחורית,כתפיים חזה: לחיצת חזה - 3x10 לחיצת חזה שיפוע חיובי - 3x8 יד אחורית: לחיצת צרפתית - 3x8 לחיצה צרה שיפוע חיובי - 2x6 כתפיים: מילטרי פרס - 3x5 חתירה - 2x8 אימון b: רגליים,יד קדמית,גב רגליים: סקוואט - 2x8 דדליפט קלאסי- 3x6 מכרעיים - 2x8 יד קדמית: כפיפת מרפקים בעמידה - 2x8 כפיפת מרפקים בישיבה - 3x6 גב: בנט אובר - 4x8 מתח - 3x6 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: בסיס?
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
בנוגע לכל השאר תראה בהודעה הראשונה...ככה התכנית תקבל יותר הגיון
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Gay lord
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() לא מבין מה החלוקה הזאת.. הבנחה שאתה לא עובד כמו כוסית לבצע סקוואט,דדליפט ובנט אובר באותו אימון פשוט לא אפשרי
במקומך היית עושה עושה רגליים אימון נפרד ופלג גוף עליון מחלק לגב יד אחורית a וחזה יד קדמית כתפיים b זה יוצא ABC אבל תאמין לי החלוקה עדיפה בהרבה אם המטרה שלך זה להגיע רענן לכל קבוצת שריר |
![]() |
![]() |