|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום
ובכן רציתי לדעת מה כולם חושבים על תרגילים שמבצעים בחדר כושר בעמידה ? האם זה נכון שתרגילים שעושים בעמידה עוצרים את הגדילה ? ובעיקרון אני עושה את התרגילים הכי נכון שאפשר, מכופף ברכיים על מנת לא לפגוע בגב, אבל יש עוד סכנות או דברים שכדאי לשים דגש עליהם ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: שחיף שלא עולה במשקל :-)
עוסק ב:: זנות
חדר כושר: בית הנוער ירושלים
|
![]() קודם כל זה מיתוס שכושר עוצר את הגדילה!
בעיקרון תעמוד טוב גב כמו שצריך בתרגילים שאתה עושה ולא אמורה להיות לך שום בעיה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
עוסק ב:: לימודים
חדר כושר: בריזה חולון
|
![]() חשוב לשמור על גב ישר בכל תרגיל, בסקוואט חשוב לרדת עד הסוף
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
כללי:: ספורטאי מתמיד מתאמן 6 פעמים בשבוע לא רק משקולות
|
![]() אני גם שהתחלתי להתאמן ממש חששתי לעבוד בחדר כושר אבל קראתי מלאאאא מאמרים של ישראלבודי כאן ובעוד אתרים וזה די הוריד ממני את הלחץ וגם אני מתאמן עם מאמן פרטי שעוקב אחרי מה שאני עושה ובודק שאני מבצע את התרגיל נכון אז פשוט תעבוד נכון תאכל נכון ותישן טוב ולא תיפגע בכלל אפילו אומרים זה מגרה את הגוף לגדילה !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() לא זה לא נכון בעליל פרט למצב של פציעה
לשמור את הגב ישר כמו סרגל יגרום לפציעה צריך לשמור את הגב ואת הברכיים ואת הכל (בכלל גודלים הכי הרבה בירך בגיל שלך) לפי איך שהתרגיל אמור להתבצע לא להגרר לשטויות כמו בנץ' עם רגליים באוויר כדי ליישר את הגב או מה לא , ראיתי אנשים שנפלו עם משקל ופצעו לא את הגב שהם מתאמנים כ"כ חזק כדי לשמור אלא את הפנים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() גם לי יש שאלה... כשאני עושה מיליטרי פרס בעמידה, אני נראה לי מעקם את הגב קצת יותר מדי, אני סתם צריך להוריד איזה 5 קילו ולעלות מחדש, אבל כל עוד אני ממש לא פוצע את עצמי אני לא עוצר את הגדילה נכון? למרות הלחץ שיש.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
עוסק ב:: לימודים
חדר כושר: בריזה חולון
|
![]() משקולות לא עוצרות תגדילה מה לא ברור??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מיליטרי עם טכניקה טובה אתה עושה ישר מעל הראש המוט עובר את האף כמעט בנגיעה אחרי שיש לך הרגל יותר נכון זה מעין j כי בהתחלה מקובל גם לתת פוש(ממש ממש קטן , שלא ישנה את משקל העבודה שלכם אחרת לפחות ב90% מהסט) לפעמים קדימה במיוחד בחזרות האחרונות אם כי אם אתה לא עושה את התרגיל טוב והרבה זמן תעשה אותו קודם טוב |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
חדר כושר: יום טוב. בי.
|
![]() תרגילים בעמידה מפעילים לך לחץ על עמוד השדרה וזה מונע ממך לגבוהה
שמעתי שזה גם מקצר את החוליות ואז אתה יכול לנמוך שהתחלתי להתאמן הייתי 1.75 והיום אני 1.71.... זה מסביר הכל
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() זה שאתה מכופף ברכיים אין קשר לגב...
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
כמה תרגילים אתם הייתם עושים? | zlatan10 | אימונים | 4 | 03-06-09 11:37 |
זה משנה אם עושים מיליטרי פרס בישיבה או בעמידה? | gania13 | אימונים | 7 | 13-11-07 14:26 |
איזה תרגילים עושים בבית? | עיראקי פיג'מה | אימונים | 8 | 26-04-07 21:55 |
האם ביצוע תרגילים בישיבה זהה לביצוע בעמידה ? כנסו | מתאמן מתחיל | אימונים | 9 | 21-10-06 20:27 |
סקר: איזה תרגילים אתם עושים לכל שריר? | Antonator1 | אימונים | 1 | 08-09-06 13:26 |