![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום, קודם כל אני אצטט את ארבל :
"תוכנית hit אע"פ שהיא מוגדרת כתוכנית של עצימות גבוהה, פר הגדרה - היא לא עצימות גבוהה (אם אני זוכר נכון, זה בערך 10-12 חזרות לסט לכשל). אבלבאופן יחסי לתוכניות פיצול כמו abcd, העצימות של hit תהיה גבוהה יותר מהסיבה שאם יש לך פחות סטים אתה בהכרח תוכל להרים יותר משקל, והרי אמרנו שיותר משקל שווה עצימות גבוהה יותר." -עכשיו השאלה שלי כאן למה הוא התכוון שהוא אמר פחות סטים? -והאם ab נקראת עצימות גבוה? (אם אני עובד בטווח 8-12 חזרות) עוד ציטוט של ארבל: באמת העיקרון ,עבודה אינטנסיבית בטווח חזרות של 8-12 בפיצול הגיוני וחלוקה חכמה של סטים בין תרגילים היא הכי יעילה ויש לזה ביסוס מדעי גם. -איזה פיצול אתם ממליצים לעשות?
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() בשביל טבעי אין צורך ב 8-12 חזרות בטח שלא בהתחלה
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא בהתחלה אחי תאמין לי
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אחי ab,abc וכל התוכניות למינהם זה בסה"כ השם שלהן.
אפשר להפוך גם את ab לתוכנית עם עצימות פי 10 על abcde. פשוט שנותנים יותר עבודה בשבוע לדוגמא abc נותנים הרבה יותר דגש - כגון לדוג גב המסטרינג חזה תאומים כתפיים ידיים חזה תאומים רגליים המסטרינג גב תאומים סתם זרקתי, גם סתם אחד טמבל יכול לבוא למכון ולעשות עצימות יותר גבוהה משל בודיבילדר.. מבחינת חזרות זה עניין של למה אתה יותר משתייך נפח או כוח. יש איברים שמגיבים יותר טוב לטווח חזרות גבוהה ויש כאלה שגם לטווח נמוך, העצה של רוב הבילדרים הגדולים זה לעבוד בין 8-12 חזרות עם עבודה טובה. מקווה שהסברתי את עצמי מספיק |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
איך הופכים את ab לתוכנית עצימה? הרי אני רוצה לעבוד בטווח חזרות 8-12 וab קלאסית זה 9 לשריר גדול ו6 לקטן... אם אני יעלה את כמות הסטים נגיד ל12 לגדול ו9 לקטן זה לא באמת יהיה יותר טוב.. אמנם יותר עצים אבל לא יותר טוב..
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה זה איברים? אתם בעיקר מזיינים תשכל. עצימות היא לא פונקציה של abcd או ab או a או א'. עצימות היא אחוז מ1rm בתרגיל שאתה מבצע. לא איזה יום היום, לא מה השעה ולא איזה תכנית אתה עושה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני לאיודע כמה זמן אתה מתאמן אבל לבנתיים זה להתעסק בקקה כל כמות הסטים הזו תלמד,תשכיל תראה איך אתה מתקדם ולמה הגוף שלך מגיב טוב,תתחזק גם ותדע בעצמך. אני תאכלס לא מתעמק במספרים אני גם שוקל 78 ואנשים נותנים לי 90, זה לא פונקציה לכלום כמו שאתה מדבר בנוגע לסטים אם אתה מתקדם טוב אם x סטים וזה נשמע לך טיפה משונה,על הזין... ציטוט:
וזה בדיוק מה שאמרתי. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
כללי:: אור
עוסק ב:: פרטי
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() ![]()
"Bodybuilding is not weight and repetitions; it’s resistance and absolute muscle failure. It’s not quantitative; it’s qualitative. It’s more mental than physical. It’s more control than rage. It’s the realization that you can always get bigger..." |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
יום עצימות בטקסס | the raccoon | פורום אימוני כוח | 4 | 03-10-12 21:17 |
עצימות | alvaalva | פורום אימוני כוח | 3 | 29-04-11 21:31 |
יום עצימות - טקסס , 170 דדליפט | sason | פורום אימוני כוח | 23 | 01-11-10 21:54 |
עצימות/אוכל | מרציאנו | אימונים | 5 | 12-11-09 18:59 |
נפח+עצימות+תדירות | ג'קי בן סימון | אימונים | 17 | 16-08-09 11:57 |