|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום לכל חברי הפורום ,אני חדש פה ורציתי לקבל חוות דעת מהחברה הטובים פה.
אז קודם כל קצת על עצמי, אני גולש גלים כבר 9 שנים. עובד בחדר כושר בצבא שנה וחצי.(כן ,כן אני בצבא.) גובה = 1.75 משקל = 75. (אני הולך 5 פעמים בשבוע לחדר כושר בבסיס והאימון שלי בחדר כושר מתחלק לA - B. -אימון A= חזה, יד קידמת כתפיים ובטן. -אימון B= גב, יד אחורית ורגליים.) אניאוהב מאוד מאוד ריצות. אני רץ המון, רץ 5-10 ק"מ 3 פעמים בשבוע לפעמים יותר. אבל יש לי בעיה. אני לא יודע מה אני צריך מסה? חיטוב? ופה אני חושב הבעיה שלי, אני לא ממוקד, אני צריך את החברה שמבינים פה שיתנו לי כיוונים חדשים ועצות בונות שיעזרו לי להתמקד. כי יש לי את המוטיבציה והרצון לעשות את זה. אני רק צריך לעלות על המסלול הנכון.. אז הנה קצת תמונות של הגוף שלי תגידו לי מה אתם חושבים: [IMG] ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() אשמח לשמוע מה אתם חושבים, טיפים ועצות בונות יתקבלו בברכה. תודה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר מתחיל
|
![]() חיטוב אתה לא צריך, לך על מסה.
לא רשמת מה המטרה שלך אבל אם היא לעלות במסת שריר ולהתחזק אז אני ממליץ לך לקרוא על ss. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
כללי:: חמודי
עוסק ב:: באדי בילדינג
חדר כושר: נאק
|
![]() לך על מסה גבר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() יש לך מבנה גוף אקטומורפי .
מה שאומר שאתה בעל חילוף חומרים מהיר, שרירים קצרים ויהיה לך קשה יותר לעלות במסת שריר . אבל... אין לך בעיה של שומן וגם במאסה אתה תראה חטוב יחסית וכשתגיע כבר למאסה זה יראה עליך בן ז*** . אני ממליץ לך לעלות במאסה . בשביל זה אתה צריך להפסיק עם הריצות ולאכול כמה שיותר . הגוף שלך לא מגיב טוב לאימונים ארוכים ומשקלים כבדים . אתה צריך להתאמן קצר ואינטנסיבי, כל קבוצת שרירים פעם בשבוע , להכניס רק תרגילים מורכבים ולא מבודדים . באימונים שים דגש על כתפיים, יתרום לך המון למראה הכללי . בהצלחה !! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
|
![]() אחינו מסה בכל הכח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
יש לי עוד כמה שאלות: 1 . שאמרת לי להתאמן קצר ואינטנסיבי ולעבוד על כל קבוצת שריר פעם בשבוע, זה אומר שאני צריך לשנות את האימונים שלי מה שאומר ש ab לא יתאים יותר? ומה זה אומר לגביי הסטים והחזרות? אם תוכל קצת לפרת ולהיות קצת יותר ספציפי, אני יותר מאשמח . 2. כדאי לי לקחת תוספי תזונה, כמו אבקת חלבון? ואם כן מה אתה ממליץ עבורי? 3. אשמח לדעת על כמה אחוז שומן אני עומד, האם אפשר להגיד את זה דרך התמונות ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר מתחיל
|
![]() מאסה.
תעשה ab עם משקל גבוה תגדיל משקלים כמו חייה למה שתפסיק עם ab? אתה יכל לעבור לאימוני ss אבל מה שבראש שלך 2. לדעתי לא כדי לך אבקת חלבון כי יש כאלה שאומרים שזה פוגע וממיס תקיבה ושזה מגעיל אבל מה שבא לך 3. יכולים להגיד לפי התמונות ולי אין מושג |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() שמעתי הרבה דברים בחיי על אבקות חלבון אבל אני חייב להודות שניצחת הרגע את כולם.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל הכל בסדר עכשיו אח שלי
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
כללי:: בחור כארז
חדר כושר: holmes place
|
![]() אם המטרה שלך זה גוף קדמי של בודיבילדר וחלק אחורי של סבתא שלי תמשיך ככה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | ||
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
אשמח עם תפרט איך הגעת למסקנה הזאת, ותסביר איפה אתה חושב הבעיה(מבחנת האימונים שאני עושה.) כי מה שרשמת פה זה לא זה ולא זה. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
בקשר לאבקת חלבון אינטראקטיב פרטים בפנים אשמח אם אנשים שמבינים יעזרו ! | KINGosher48 | תזונה ותוספים | 2 | 02-07-11 21:15 |
התייעצות על האבקה מהחברה Interactve-Gold | Kiril | תזונה ותוספים | 4 | 16-01-10 18:07 |
לאנשים שמבינים | dordavid | אימונים | 77 | 25-10-09 17:57 |
שאלה לאנשים שמבינים, אשמח אם תענו לי | MartialArtist | פיתוח גוף-כללי | 19 | 23-01-09 14:46 |