![]() |
#1 |
Guest
|
![]() בואו נתחיל מזה שבחיים לא רצתי חחח לאחרונה התחלתי להוסיף פעמיים בשבוע אירובי
עכשיו כבר כמה פעמים שאני מתחיל נגיד על ההליכון בריצה קלה ככה 10 דקות ואז מגביר תקצב למהירות של כמעט ספרינט אחרי דקה כואב לי רגל שמאל איפה שהקרסול טיפה יותר מאחורה יעני ממש כאבים עד כדי כך שאני אפילו ריצה קלה כבר לא יכול לעשות אלא רק אחרי רבע שעה שזה מפסיק לכאוב... זה כבר כמה פעמים קורה לי ואין לי שום מושג מה הולך שם למטה מה יכול להיות הבעיה? |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
עוסק ב:: הנדסאי מכונות
חדר כושר: קאנטרי קלאב גלי גיל
|
![]() סימן שיש לך רגל שמאל
![]() |
#3 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() אז באיזה אופן לעבוד שאני עושה אירובי? אני פשוט עבדתי על ריצת הפוגות כמו שאומרים אני לא רואה משו רע בזה...
אף אחד לא אמר שאני אצן או מתיימר להיות אחד כזה ובטח לא אתה זה שיקבע את זה |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() יכול להיות שלא בנית עומס הדרגתי וישר הבאת אותה בריצות שאתה לא רגיל אליהן
אני חושב שאתה צריך להעלות עומס בהדרגה
http://www.youtube.com/watch?v=Tx_KN...eature=related SlipknoT - Gently http://www.youtube.com/watch?v=rTs92_Eaj4M SlipknoT - Skin Ticket 2.11 סליפנוט בארץ!!! ואת הכרטיס שלי כבר קניתי ![]() ![]() עצוב לי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() דבר ראשון , אף אחד לא אמר שאתה אצן או מתיימר להיות אחד כזה , שאלתי מה הסיבה שאתה מבצע את הספרינטים ולאחר מכן שואל מדוע כואב לך באזור גיד האכילס , וואלה כמו שציינתי , מתכון משובח לפציעות ודלקות במידה ואתה לא מבצע את הריצה/ספרינטים כמו שצריך והכוונה היא בהדרגה ולאו דווקא בבום מבלי סולם מאמצים שעל פיו עבדת תקופה כלשהי ע"מ באמת להרגיל את הגוף לסוג העומס המוטל עליו . אז להבא שים לב לתגובות שלך.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() אוקיי אז מנסיונך תן לי המלצות לאימון ארובי
|
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() שאלת כרגע שאלה כללית ביותר , מה המטרה שלך באימוני האירובי?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אורי
עוסק ב:: חייל ב8200
חדר כושר: אוניברסיטת תל אביב
|
![]() תנסה קודם כל לא לרוץ על הליכון!
|