|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() אבא שלי ביקש ממני להכין לו תפריט לדיאטה אז מה שאינ צריך לעשות זה לחשב את ה bmr שלו ולעשות פשוט איזה 500קלוריות ואז תפריט של 1500קלוריות בערך?...
איך זה הולך אני לא מבין בזה כל כך כל מי שעשה דיאטהה.. הוא יביא לי איזה מתנה ככה חזקה עם הוא ירזה חח.ח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
חבוב ... תקרא את זה תעבוד לפי מה שכתוב זה יעבוד יופי ![]() "המדריך השלם לחיטוב" http://www.israelbody.org/Index.asp?...ryID=81&Page=1
![]() |
![]() |
#3 |
מפקח ראשי
|
![]() כמה אבא שלך שוקל?מה הגובה שלו?איזה פעילות גופנית הוא מבצע?האם העבודה שבה הוא עובד הינה עבודה פיזית או משרדית?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() כנס לאולימפוס יש לך שם את המחשבונים..
שם אתה יכול לחשב את הbmr שלו וגם יש לך שם מחשבון תזונה שבעזרתו תוכל לבנות לו תפריט.. ולעזור לראות את הפעילות שלו יש שם ולהוסיף לו לפי מה שצריך ואם הוא יקפיד הוא יצליח.. את הבסיס אני מאמין שאתה יודע אז לא צריך להגיד |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אני מחשב את ה bmr שמבקרה שלו הוא 2142 ופשוט מוריד מ ה bmr קלוריות איזה 800 ככה?. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() מישהו יכול לעזור?:] כולה אני שואל כמה קלוריות לדעתכם כדי לתת לו בתפריט כמות פחמימה חלבון..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
מנהל הפורום
|
![]() אם היית קורא במדריך היית יודע את התשובה כבר ממזמן ...
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() אני יודע שצריך פי 2חלבון ממשקל הגוף חבר אז אני לא טיפש אני מבין בזה פשוט אני לא עישתי חיטוב אני כל החיים במאסה מבין ? במקום לעזור אתה מבלבל תשכל וזה גם תלוי הבנאדם לא צעיר אז זה למה אני שואל זה לא ילד בן 20 שעושה חיטוב..
תבין כבר זה למה אני מתיעץ. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
מנהל הפורום
|
![]() ציטוט:
לא חשוב על איזה גיל מדובר... במאמר כתוב הכל אתה פשוט לא רוצה להתאמץ ושיתנו לך את התשובה כבר פה .. ככה לא לומדים כלום ..
![]() |
![]() |
#10 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ופחמימות כמה שפחות וקלוריות אבל מה אכפת לך לעזור למה ישר להפנות אותי למאמר הזה אני יודע תעקרונות של החיטוב אני לא מטומטם אני יודע שצריך להגיע למאזן קלורי שלילי מה הבעיה שלך פשוט לעזור פשוט מגעיל איך שאתה לא עוזרו מדבר כל כך הרבה .. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תתחיל בעדינות יותר.. תתחיל מ400-500 פחות ובהדרגה תוריד לו אל תעשה לו דיאטת כסאח אל תחזור על טעויות של אחרים(מניסיון =\) ציטוט:
ציטוט:
חלבונים שיאכל סביבות ה150 ואפילו יותר אם אפשר.. אני לא הכי מבין בזה פחיות אי לא כל כך מבין אל תוריד לו דרסטי בהתחלה כי זה מה שנותן את האנרגיה ואם תקצץ לא בבת אחת זה יכול ליצור בעיות ועייפות |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אז אתה אומ רלתת לו בערך 150גרם חלבון לא להעמיס עליו הבנתי אז ניתן לו בסביבות ה 1700קלוריות נירד ככול שיתקדם וכמה פחמימות לדעתך?.. ואיזה מוצרים להביא לו בתפריט לאכול כאילו קוטג גבינות ביצים? איזה מוצרים יש הרבה אני צריך להיות מדויק בזה.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כבר כיסית סביבות השליש תפריט פחמימה גם כן שיאכל משו כמו 150 גרם לפחות בהתחלה זה כבר יוצא עוד 600 סה"כ 1200 בשומנים אני פחות מבין אבל לפי מה שאני יודע גרם שומן שווה לתשע קלוריות אז תחשב גם לפי זה למרות שלא צריך להגזים עם זה.. שיאכל הרבה סלטים שיהיה מה שישלים לו את האוכל בלי הרבה קלוריות שישתה הרבה מים זה גם כן ימלא אותו |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
עוסק ב:: הנדסאי מכונות
חדר כושר: קאנטרי קלאב גלי גיל
|
![]() Bmr+הוצאת קלוריות-500קלוריות=תפריט
כמה פחמימה תלוי איזה חיטוב יש של 40פחמימה יש של 100תעבור באתר תיכתוב חיטוב בחיפוש אתה תימצא איך ניראים תפריטים
![]() |
#16 |
Banned
|
![]() בסוף אני אומר לו שילך לדיאטינית יותר מסודר ויותר נכון אני לא המבין הגדול בחיטוב כי אני במאסה עד עכשיו ועדסוף החיים נראה לי :p.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
מפקח ראשי
|
![]() אם ה-bmr שלו הוא 2140 קלוריות והוא לא מבצע פעילות גופנית תרכיב לו תפריט שמכיל 1640 קלוריות.
תבנה לו את התפריט שיהיה ביחס של 40:40:20 164 ג' חלבון 164 ג' פחמימה 36 ג' שומן |
![]() |
![]() |