|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אהלן, אני חדש פה ואתן פרטים עלי פחות או יותר שתדעו במה מדובר.
אני שוקל כרגע 70 ק"ג, גובה 174 בן 23. המטרה שלי בגדול היא להוריד אחוזי שומן .... או במילים אחרות, חיטוב. אני מתאמן בחדר כושר חצי שנה, שמן אני לא . אחוזי השומן שלי לערך כ15-18 אחוז שומן. כל אופן החלטתי לקחת את העניין ברצינות וחבר התאים לי תוכנית תזונה שתתאים לי, אפרט את התוכנית ותגידו לי מה דעתכם ובנוסף מספר שאלות שאשמח אם תוכלו להשיב לי עליהן: ארוחת בוקר : 9:00 גביע קוטג' + ירקות + 2 פרוסות לחם חיטה מלאה. שעה לפני אימון 2 כדורי שורפי שומן vpx. 11:00 אימון בחדר כושר (תלוי ביום, יום a יום b) ובנוסף בסוף האימון 20 דק' ריצה בסטפר. סוף האימון : כף אבקת חלבון (צ'מפיון +סוכר ענבים (כמות של שליש מכמות אבקת החלבון ששמתי) 13:00 - ארוחת צהריים (ניתן גם לקרוא לה הארוחה של אחרי האימון) 150 גרם חזה עוף 4 כפות של אורז חיטה מלאה ירקות 2 אגוזים 16:00 גביע יופל'ה 0% שומן 18:00 ביצה קשה + חביתה המרכזת בתוכה 3 חלבוני ביצה בלבד + 2 פרוסות לחם חיטה מלאה. 20:00 חזה עוף 150 גרם אורז (חיטה מלאה) או תפוח אדמה אפוי ירקות 2 אגוזים 21:30 - פרי כלשהו , שזיף או אפרסק. מה דעתכם ? ? האם כמות החלבון שבתפריט לא תהפוך לי לשומן ? אני בדרך הנכונה? יש לציין שהאימונים הינם 4 פעמים בשבוע. תודה מראש ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() כלל מספר 1 והכי חשוב לאיבוד שומן:
אם לא חישבת את מספר הקלוריות ואתה לא בגרעון קלורי אתה לא תרד גרם שומן. כלל מספר 2 כדי לא לאבד שריר: אם אתה בגרעון קלורי (חיטוב) ויש לך בתפריט פחות 2 גרם חלבון לקילו אתה תאבד הרבה שריר. (בחיטוב מומלץ בין 2.5 ל 3) כלל מספר 3 , לא פחות חשוב מהקודם: בחיטוב לא להגיע לכשל באימון ולבצע חצי מכמות הסטים שאתה עושה במאסה, אם לא זה מתכון בטוח לפציעה/אימון יתר/פירוק שריר אחרי זה לא מאמין שתהיה לך בעיה לקבל אינדיקציה לגבי מה התפריט/התוכנית שלך שוים
C:\DSC_000087KG נערך לאחרונה על ידי senate, 27-08-08 בשעה 17:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כלומר אתה אומר לא לתת 100% מהכוח שיש לי? לא ידעתי את זה.. אתה בטוח? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() כל הכללים שרשמת מתקיימים,
השאלה אם התפריט הזה יעזור לי להוריד אחוזי שומן, הורדת אחוזי שומן זה ה-ה-הדבר החשוב לי ביותר כאן. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Fat bastard
|
![]() ציטוט:
לא נכון. חיטוב זה יכול להיות גם ירידה מ- 22 אחוזי שומן ל-20 אחוזי שומן, ובכזה מקרה אין שום סיבה שתהיה ירידה בכוח ושום סיבה להוריד סטים או להוריד מאינטנסיביות האימון. אם אתה יורד מ- 9 אחוז שומן ל- 6 לדוגמה זה כבר סיפור אחר. אל תכליל. כל מקרה לגופו |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Fat bastard
|
![]() בקשר לירידה באחוזי שומן, לא כל כך פירטת כמה קלוריות אכלת לפני אז אין לנו למה להשוות כל כך.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר מתחיל
|
![]() קודם לכן אכלתי סביבות ה1800-2000 קלוריות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() רגע רגע אחי לפני שאתה גולש לחיטוב יש אליך מאסה? כי סתם להוריד שומן( כאילו שיש לך בכלל) בסוף יוביל אותך לתוצאות לא רצויות
מתאמן חצי שנה, אני מתאר לעצמי שיש עליך קצת שריר ורק 70 קילו איפה בדיוק ה-15% שומן פה?? לדעתי אתה סתם תבזבז תזמן בחיטוב, דפוק איזה מאסה טובה עד לקיץ הבא ורק אז תתחטב
![]() |
#9 |
חבר מתחיל
|
![]() תאמת תמונה בגודל של בול אבל מצטער זה מה שהצלחתי לארגן..
תראה שיש מסה, ויש שומן חח |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() חחח אחי....תאכל'ס..אין לך ממש הרבה מה לחטב....אני חושב גם כמו ניקולס....תן עוד מאסה חבל סתם לחטב כשאין לך יותר מידי מה לחטב...אתה ממש לא על אחוז שומן גבוה ממה שאפשר לראות תן עוד מאסה ואז תתחיל לחטב..בהצלחה דוד ותעדכן עם תמונות בפורום תמונות הגולשים ניראה שיש לך פוטנציאל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Fat bastard
|
![]() אני לא מבין למה אתם מתנפלים על הבנאדם? מי שרוצה לעשות תקופת חיטוב זכותו, לא צריך להציק לו על כמה מסה יש לו וכו'.
במקום זה תנסו לעזור לו בחיטוב. בקשר ל1800 קלוריות אוקיי.. כמה יש בתפריט שהכנת לעצמך עכשיו? אם תוכל לפרסם ערכים (קלוריות, חלבונים פחמימות, שומנים) זה יהיה מצויין ונתקדם משם |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר מתחיל
|
![]() אז ככה יש 1300 קלוריות
60-70 גרם חלבון בנוגע לשומנים תאמת לא יודע, יש סיכוי שתצליח לזהות לבד כמה לפי התפריט שרשמתי ? הקוטג' זה 5% שומן , כל יתר הדברים לא נראה לי שהם משתנים. תודה מראש. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() לא מספיק חלבון
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() רשמתי לך למעלה כמה חלבון אתה צריך
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני לא מאמין שב300 גרם חזה עוף + שלושה חלבוני ביצה יש 70 גרם חלבון... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() ב 300 גרם עוף טרי יש 69 גרם חלבון
ב 3 חלבוני ביצה יש 12 גרם חלבון סהכ 81 גרם
![]() |
#17 |
חבר מתחיל
|
![]() שאני צריך סביבות 150 גרם חלבון ביום ? ? ? ?
|
![]() |
![]() |