![]() |
#1 |
סמל מין
|
![]() אימון a-
סקוואט- 3x5 בנץ'- 3x5 דדליפט- 1x5 אימון b- סקוואט- 3x5 מילטרי פרס- 3x5 בנט אובר-רואו- 3x5 בשבוע 1 יהיו 2 אימוני a ואימון b אחד, ובשבוע 2 יהיו שני אימוני b ואימון a אחד וכך הלאה. חימום- 4 סטים, 2 סטים ראשונים 5 חזרות, 2 סטים הבאים 3 חזרות. מה אתם אומרים?
![]() |
#2 |
Gay lord
|
![]() בהצלחה זו תוכנית מעולה,
ואתה יכול להחליף את הבנט אובר בפאוור קלין ככה אני עושה עכשיו, וככה התוכנית הייתה בנויה בהתחלה, עם פאוור קלין ולא עם בנט אובר.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לפותח הפוסט אני בכללי נגד ss אבל אם כבר החלטת ללכת על אז תשאיר את זה כמו שרשמת פה (בנט-אובר במקום פוואר-קלין), ככה התוכנית כבר הרבה יותר טובה, שיהיה לך בהצלחה ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אפשר לינק לתרגיל פוואר קלין..? איך עושים?
![]() תודה! ונשמע תוכנית מצויינת, בהצלחה לך איתה אחי. דרך אגב, אאני גם רוצה לעבור אל התוכנית הזאת, אבל מאוד חשוב לי לתת דגש לידיים, איך אני יכול לעשות את זה בתוכנית כזאת? כלומר לשלב..תודה. וחיים, מצטער על הנדחפות אחי. חח |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
קלין הוא אחד מה 3 תרגילים הכי חשובים ובמקרה של הגד"שניק באמת אחרי הפרס המהולל אני לא רוצה לדעת איך נראה הקלין שלך... http://www.youtube.com/watch?v=6TlbDQUWs0s |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם אתה אומר שפאוור-קלין הוא באמת תרגיל כל כך נחוץ אז תרשום את הסיבה לכך. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
Bill Starr included the power ."clean in his Big Three, with the comment that "If your program only allowed you to do one exercise, this would be the best 2. זה התרגיל היחיד שבו אתה עובד על כח. The term "power" has a very specific meaning in the study of mechanics. Power is defined as the amount of work performed per unit of time, and physicists measure it in joules per second, or watts. As a practical matter — and as we will use it here — power can be best understood as the ability to exert force rapidly. More terms now: Velocity is the speed of an object, the rate of change in its position. Acceleration is the rate of change of velocity, the increase (or decrease, known as deceleration) in the speed. For an object to change speed, to accelerate, force must be applied to it, since the nowfaster moving object has more kinetic energy. Strength is the physical ability to generate force. "Power" is the ability to generate that force rapidly. A more familiar term for this might be "quickness," especially when applied to movement of the body itself. For sports, just developing strength is not enough - you must also develop the ability to rapidly recruit the strength you build, so that you can accelerate better. A strong man might very well be able to apply enough force to a very heavy weight to get it moving, but a powerful man can get it moving more quickly. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Gay lord
|
![]() עוד לא התחלתי לעשות פוואר קלין אני רק חושב על האפשרות לעבור לעשות..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
1. זה שביל סטאר אומר שזה תרגיל חשוב זה לא סיבה, התכוונתי שתיתן דוגמא לסיבה שבגללה ביל סטאר אומר שזה חשוב. 2. פה אם אני מבין נכון התכוונת לכוח מתפרץ, שזו סיבה דיי טובה, רק שלפי מה שאני מבין ss זו תוכנית שבנוייה לכוח נטו (הרמת משקלים כבדים), ולא רק התרגיל הזה עובד על כוח כמו שכתבת. בכל מקרה השרירים שעובדים בבנט-אובר הם שרירים שאי אפשר לוותר עליהם בשום תוכנית ולכן עדיף לעשות בנט-אובר, ואם אפשר, לשלב גם בנט-אובר וגם פוואר-קלין (למרות שבשביל זה צריך התאוששות דיי גבוהה וזה לא מתאים לכל אחד אבל מי שיכול שיעשה). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות
|
![]() אני מציע לך להחליף את הבנט אובר במתח, מהסיבה הפשוטה שמתח זה תרגיל הרבה יותר פשוט ובבנט אובר אפשר בקלות לרמות (למשוך עם האגן במקום עם הידיים והגב).
פאוורקלין - http://startingstrength.wikia.com/wi...r_Clean_Videos
![]() |
#11 | |
סמל מין
|
![]() ציטוט:
עוד משהו, חשוב לי לתת דגש לידיים אז חשבתי תרגיל אחד לאחורית וקדמית פעמיים בשבוע זה אמור להפריע או משהו? וכמה סטים לתת 3?
![]() |
![]() |
#12 |
Gay lord
|
![]() בקשר להוספת סטים לידיים תוסיף סט של כפיפת מרפקים ל6-8 חזרות,
וסט של לחיצה צרפתית ל6-8 חזרות ואתה יכול להשאיר את הבנט אובר ולשים גם באותו אימון מתח.... את הסטים לידיים שים באימון a ואת המתח שים באימון b |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בקשר ללרמות אם אתה לא רוצה אז פשוט אל תרמה, אני לא רואה פה בעייה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
ובתכלס לעשות גם ככה וגם להוסיף ידיים זה כבר סטייה חריפה מהתכנית המקורית, וכבר ממש אי אפשר לקרוא לזה ss. ההחלפה של הפוואר-קלין בבנט-אובר זה בסדר גמור, אבל צריך לזכור שהתוכנית הזאת באה לשים דגש על תנועות מורכבות בלבד, ושהיא דורשת הרבה אנרגיה ולכן היא מתישה מאוד. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
סמל מין
|
![]() ציטוט:
אז הבנתי שלגבי הידיים זה לא אפשרי, השאלה שלי אם הידיים שלי יתקדמו למרות שאני לא מאמן אותם באופן ישיר?
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() כן אחי אבל לא כמו אם תעשה תוכנית רגילה (fbw, ab) עם בידוד לידיים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Gay lord
|
![]() אני עם עושה מתח באותו אימון של b זה אפשרות ואפשר לשרוד את זה...,
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות
|
![]() ציטוט:
בנוגע לחתירות - גם אם אני לא ירצה לרמות, במשקלים רציניים זה כבר יבוא לבד ויהיה קשה להחזיק את עצמך.
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם תשים לב גם תוכל לראות בסרטוני האימונים של החברה גדולים באימוני גב שאף אחד מהם לא עושה מתח אלה הם עושים פול-דאון במקום, למרות היתרונות הברורים של המתח על הפול-דאון (אם אני טועה בכל מה שאמרתי אז תביא מאמר או משהו שטוען נגד זה ואני ישמח לקרוא אותו). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
סמל מין
|
![]() היום עשיתי את האימון הראשון שלי בתוכנית ונדהמתי כמה שהיא קשה חשבתי שהיא קלה אבל ח'ברה אני חייב להגיד לכם שריפטו הזה הוא פשוט גאון. אני מרגיש מעולה עם התוכנית, אני מרגיש יותר חזק והרבה יותר טוב!
אני שמח מאוד שאני עובד בתוכנית הזאת! תודה לכל מי שהמליץ לי עליה. האימון ערך לי 50 דק' אם חימום של 4 סטים לכל תרגיל זה בסדר נכון?