|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
כללי:: גראפיקאי
עוסק ב:: אומנויות לחימה,גראפיקה
|
![]() שלום לכם ,
התחיל קצת להטריד אותי כל הקטע שאני רזה .. הזרועות שלי בידיים כאלה דקות אני בן עוד מעט 15 מטר 74 בערך שוקל 44-47 משהו כזה בדקתי לפני כמה חודשים (ואני מאמין שעליתי אז בגלל זה אני אומר בערך) אגב אני רוצה לציין שאני מתאמן סטים , ומשקולות (כל אחד 4 קילו) כבר למעלה מחצי שנה אבל עדיין זה לא ממש חשוב אם אין שומן בגוף. מלבד זאת אני מתאמן ועוסק בעוד אומנות לחימה קראטה שזה גם פעילות לגוף יחסית (3 פעמים בשבוע האומנות לחימה) .. ככה שאני עושה הרבה ספורט .. אני בתת משקל אני רואה ואני כל היום מחפש באינטרנט על זה קצת מידע איך לעלות במשקל על הקלוריות וכו' כנראה יש לי חילוף חומרים מהיר אם זה ככה .. שמעתי גם משהו על גנטיקה יכול להיות אבא שלי היה פעם שהוא היה צעיר רזה אבל לא כמוני יותר "שמן" ממני .. אבל עכשיו הוא מפותח בכלל ובכלל לא רזה .... מה יש לכם להמליץ לי ? קראתי פה על אבקות וכו' תוכלי לתתת לי יותר פרטים או יותר עזרה ? אשמח תודה . נערך לאחרונה על ידי Only, 29-04-12 בשעה 19:39. |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
עלייה בתפקודי כבד, שאלה | RoyGush | פציעות ספורט | 5 | 11-03-10 18:54 |
עלייה במסה ללא עלייה באחוזי השומן בכלל | POPOIUY6Y | תזונה ותוספים | 5 | 20-10-09 20:38 |
שאלה|עלייה במשקל | yishai | פיתוח גוף-כללי | 7 | 12-02-09 00:18 |
שאלה|עלייה במשקל | Giovanni | תזונה ותוספים | 1 | 04-10-07 20:49 |
האם עלייה במסת שריר מבטיחה גם עלייה בכוח? | doodi71 | אימונים | 13 | 09-09-06 11:41 |