|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#81 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
חבר פעיל
|
![]() ילדי פיצולים??? כל מי שעושה פיצול הוא ילד?? או קיי בוא נצא מנקודת הנחה שאתה צודק, והתוכנית הטובה ביותר למתחיל היא ss. יש שיפור, אבל לאחר תקופה מסוימת, המתאמן נתקע במשקלים ובעלייה במסה. מה אז? מה התוכנית אימון הבאה שלו?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() בפעם השניה, תביא סימוכין לכך. פעם שלישית גלידת פיסטוק. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
חבר פעיל
|
![]() חתיכת דיון, מחכה לתשובה לשאלה של סבנזקן
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
חבר פעיל
|
![]() בחלוקה אתה מתכוון לאחוז גירוי שכל סוג סיב שריר מקבל (מה שאמרת שיוצא 50% לכל סוג סיב)?
![]() |
#88 |
|
![]() כן
123 |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
חבר פעיל
|
![]() זהו שזה לא נכון.
הגירוי שסיבים סוג 2 מקבלים הוא הרבה יותר גבוה מ 50% בטווח חזרות של 8, אם כבר יותר הגיוני להגיד 90%. בכל מקרה תביא את המקור שממנו לקחת שהגירוי הוא 50% זה מעניין אותי לדעת מאיפה זה. דרך אגב סתם מעניין אותי, אתה עבדת פעם בתוכניות שהן לא בסגנון של ss או 5x5?
![]() |
#90 |
|
![]() אז זהו שאתה לא יודע על מה אתה מדבר, ואתה סתם אומר, אם זה היה 90% לא היית גדל בכלל מהטווח הזה. 90 % זה אולי הגירוי שנוצר מריצת מרתון.
כנס למעלה לדיונים בנעוצים היו שם מספיק דיונים על סיבים וכל זה. לא עשיתי מעולם SS, את רוב התקופה שאני מתאמן עשיתי עם תכנית" Powerbuilding" סה"כ לא רעה, משהו בסגנון בנץ' ל3 סטים של 3-5, לחיצה במכונה 8 חזרות ופרפר 12, דדליפטים 3-5 ואז לחיצת רגליים ל12 ובלה בלה כאלה. לא ממש עשיתי סקוואט כי לא ידעתי איך לעשות, עשיתי פרס בנץ' ודדליפט בעיקר. התקדמתי לא רע, כמובן שיכולתי יותר ואני מתקן את זה עכשיו |
![]() |
![]() |
![]() |
#91 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#92 |
חבר פעיל
|
![]() אה ולא ענית לי מאיפה הבאת את זה שהגירוי בטווח של 8 חזרות הוא 50% לכל סוג סיב.
![]() |
#93 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ציטוט:
אגב יש שם גם הרבה שטויות בפוסטים ארוכים שאנשים כתבו. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אחר כך 5x5 גלן פנדלי אפשר וסט סייד בארבל/טקסס מטוד יש עוד אני הייתי ממליץ לעבור למדקאו |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
|
![]() נו, מה פירשת ממה ששיקו אמר פה ואיך זה מחזק מה שאתה אומר? אגב, בדיוק אתה אומר, לא נראה לי שהעלית טענה בדיון הזה, אתה סתם מגיב ואני לא ממש מבין מה אתה רוצה.
בכל מקרה שיקו התכוון לזה שאתה לא צריך לשבור שיא עולם בהנפה כדי להיות גדול, אבל עדיין תכניות ליניאריות זה הדרך הכי טובה למתחיל וIntermediate להוסיף על עצמם מאסה רזה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
|
![]() אני מאכיל אתכם בכפית, אבל בסדר
תגובה מעולה של גולן: ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
|
![]() תגובה של גל שמסבירה ומרחיבה את התגובה של גולן:
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אז למה פה נאמר שטווחי החזרות צריכים להיות הכי כבדים(בין 3 ל5) על מנת להגיע להיפרטרופיה מקסימלית -בכל- סיבי type ii יחדיו , ולא מזכירים בכלל את רמת המתאמן |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
|
![]() בתוצאות מקסימליות מדובר בשילוב של הטווחים הגבוהים יותר והנמוכים יותר ביחד. לפי ריפטו מתחיל צריך לשלוט בהרמות ובטווחים הנמוכים יותר, כשהוא מתקדם הוא יכול לשלב יותר עבודה גבוהה (Back off sets עושים את זה מצויין) כדי לפתח יותר היפרטרופיה (קטנה אבל גם כן משמעותית) סרקופלזמית. זה לא אומר שאין היפרטרופיה סרקופלזמית בטווחים הנמוכים, זה פשוט אומר שכשאתה מתקדם יש לך יכולת לקבל עוד תוצאות בהתאם למטרה שלך. כמו שהוא אמר גם, חומרים נכנסים למשוואה
כך או כך אף מתאמן טבעי עם רצון לגדול ולהתחזק לא צריך לעבוד המון בטווחים הגבוהים וסה"כ להתמקד בטווחים הנמוכים יותר 3-6 ואת זה אני מאמין שכל מי שמבין קצת באימונים יודע נערך לאחרונה על ידי Sugarzaza, 13-09-09 בשעה 15:42. |
![]() |
![]() |