|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אהלן, אני חדש פה ואתן פרטים עלי פחות או יותר שתדעו במה מדובר.
אני שוקל כרגע 70 ק"ג, גובה 174 בן 23. המטרה שלי בגדול היא להוריד אחוזי שומן .... או במילים אחרות, חיטוב. אני מתאמן בחדר כושר חצי שנה, שמן אני לא . אחוזי השומן שלי לערך כ15-18 אחוז שומן. כל אופן החלטתי לקחת את העניין ברצינות וחבר התאים לי תוכנית תזונה שתתאים לי, אפרט את התוכנית ותגידו לי מה דעתכם ובנוסף מספר שאלות שאשמח אם תוכלו להשיב לי עליהן: ארוחת בוקר : 9:00 גביע קוטג' + ירקות + 2 פרוסות לחם חיטה מלאה. שעה לפני אימון 2 כדורי שורפי שומן vpx. 11:00 אימון בחדר כושר (תלוי ביום, יום a יום b) ובנוסף בסוף האימון 20 דק' ריצה בסטפר. סוף האימון : כף אבקת חלבון (צ'מפיון +סוכר ענבים (כמות של שליש מכמות אבקת החלבון ששמתי) 13:00 - ארוחת צהריים (ניתן גם לקרוא לה הארוחה של אחרי האימון) 150 גרם חזה עוף 4 כפות של אורז חיטה מלאה ירקות 2 אגוזים 16:00 גביע יופל'ה 0% שומן 18:00 ביצה קשה + חביתה המרכזת בתוכה 3 חלבוני ביצה בלבד + 2 פרוסות לחם חיטה מלאה. 20:00 חזה עוף 150 גרם אורז (חיטה מלאה) או תפוח אדמה אפוי ירקות 2 אגוזים 21:30 - פרי כלשהו , שזיף או אפרסק. מה דעתכם ? ? האם כמות החלבון שבתפריט לא תהפוך לי לשומן ? אני בדרך הנכונה? יש לציין שהאימונים הינם 4 פעמים בשבוע. תודה מראש ![]() |
![]() |
![]() |