|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() תראו יש לי כמות כזו של סיבים בגלל הלחם קל.
אני לוקח לחם קל מהסיבה שזה טעים , וזה נותן לי כמות לחם כפולה מאשר לחם מחיטה מלאה. כל פרוסת לחם לבן שווה בערך ל2 פרוסות לחם קל [ אולי 5-10 קלוריות פחות.] שימו לב שאני אוכל 120 גרם פסטרמה באורחת ביניים, יהיה מציק לאכול 120 גרם פסטרמה על שני פרוסות לחם במקום לפצל את זה עם לחם קל, ואז יהיה לי 4 פרוסות לחם קל ו60 גרם פסטרמה בכל כריך. האם הכמות סיבים שיש לי בתפריט תזיק/תפריע/תעקב משהו באיזשהו אופן? אם זה סתם בגלל השובע או השפעה על הבטן אני מעדיף להשאיר את הלחם קל. |
![]() |
![]() |