|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
באתרים אחרים שמחשבים את כמות הקלוריות שאני שורף, יצא לי 3028 בממוצע. גם בחדר כושר עשיתי את הבדיקה הזאת על משקל מיוחד, יצא לי כמעט אותו דבר (2984). אני אוכל מלא, זה לא מספיק, אני לא יכול לדחוף אוכל לפה, אחר כך יש לי בחילות ואני לא יכול לזוז. אני אוכל מנה אחת של פסטה ואני מרגיש 100% מלא, אפילו אצבע במבה אחת אני לא יכול לאכול אחרי צלחת פסטה. בד"כ אחרי אימון אני משלב פסטה עם גבינה לבנה (10 גרם חלבון) + 2 כוסות חלב (14 גרם חלבון) + אגוזי מלך (6 גרם חלבון) בארוחה. אחרי ארוחה כזאת אני לא יכול לזוז בכלל. אני לא יודע אם העובדה שאני אקטומורף משפיעה על הגדילה על השרירים שלי והארוחות שאני אוכל. אני משתדל לא להכניס יותר מ- 30 גרם חלבון בארוחה אחת אלא לפזר את זה במהלך היום. התקופה היחידה שאני אוכל בה ביצים היא בתקופת פסח. ביצים אני אוכל רק שעושים לביבות עם מצה, זה המאכל היחידי עם ביצים שאני לא מקיא ממנו. אני יודע שבמצות יש המון קלוריות, בפסח אני בקלות מגיע ל- 3,500 קלוריות, שנגמר פסח אני שוב יורד למשקל שהייתי בו לפני פסח ונתקע. אם הייתי יודע מאיפה לקנות מצות לא בפסח, הייתי קונה חבילות שלמות ומורח חמאת בוטנים ואוכל כמה שיותר... אם אני מחליט לקחת גיינרים, איזה גיינר הכי מתאים לי ומה ההבדלים בינייהם? == עוד שאלה של חיטוב: איך אני מוריד באחוז שומן מבלי להוריד את מסת השריר? המאמנים אמרו לי שאפילו אם אני מכניס 200G חלבון ביום, המסת שריר עדיין תרד בגלל האירובי. יש פה משתמש בפורום שקוראים לו haas, הוא פירסם תמונות שלו לפני כמה ימים, הוא נראה ממש חטוב על מסת שריר יפה. לפעמים אני רואה אנשים שמתחילים חיטוב והם חוזרים לאותה נקודה לפני שהם התחילו להתאמן. איך אני לומד מהטעויות שלהם? |
|
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
לא עולה במשקל יותר | NewBB | תזונה ותוספים | 9 | 03-11-11 18:22 |
אימונים בחדר כושר ואימון כושר לגיבוש | piniaaa | אימונים | 10 | 08-12-10 00:10 |
חצי שנה בחדר כושר | שלומיקו | גלריות הגולשים | 25 | 24-07-09 19:06 |
כושר| 3 תמונות חדשות , חודש וחצי בלי חדר כושר | hadash | גלריות הגולשים | 28 | 07-04-09 00:11 |