ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > תזונה ותוספים

תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד..

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 18-04-13, 20:23   #14
Silva
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי gorneo1 צפה בהודעה
חחחחחחחחחח, מי אמר לך שאתה שורף 3000 קלוריות ביום???!!!חחחחחחחחחח
כנס ותעשה חישוב.
[רמז- אני 1.85 + 102 קילו על 15 אחוז שומן אחרי חזרה מפציעה, אני מתאמן הרבה יותר קשה מרוב האוכלוסיה הממוצעת 5 אנאירובי 4 אירובי 2 אגרוף תאילנדי ו1 שחיה בשבוע. בנוסף לאימונים שלי מהעבודה שמצריכה הרבה מאוד קרב מגע וכושר כללי, אישית השריפה שאתה מתאר זה בערך השריפה שלי, אין מצב שזה מה שאתה שורף ביום] אני מוכן להתערב על לא יודע מה שאתה לא אוכל מספיק, בקשר ל"בודי בילדרים צמחוניים" יש לי חבר מאוד טוב צמחוני שנראה כמו מקרר ממוצא, העניין הוא שהוא התחיל להיות צמחוני אחרי שהוא הגיע למקרר הממוצע, כנ"ל 99 אחוז מהבילדרים שציינת, [ותאמין לי הנושא נבדק לעומק] רוצה לגדול תאכל, חוץ מזה המשקל שהעלית זה לא רק שריר, אל תשכח שאתה עוד ילד בגיל, הגוף עצמו גדל גם מבפנים עד גיל 22 23 לב ריאות מוח וכו' זה גם בחתיכת משקל, בגלל זה עולים במשקל עם הגיל. [וזה כבר בירחונים רפואיים ולא באתרי בילדינג] ...
מעבר לזה ממליץ לך לחפש גיינר ולהתחיל לשקול לאכול ביצי חופש...
בהצלחה.
האתר שהבאת לי מציג את שריפת הקלוריות בפעילות מסויימת שאתה עושה, לא שריפת הקלוריות היומית (24 שעות).
באתרים אחרים שמחשבים את כמות הקלוריות שאני שורף, יצא לי 3028 בממוצע.
גם בחדר כושר עשיתי את הבדיקה הזאת על משקל מיוחד, יצא לי כמעט אותו דבר (2984).
אני אוכל מלא, זה לא מספיק, אני לא יכול לדחוף אוכל לפה, אחר כך יש לי בחילות ואני לא יכול לזוז.
אני אוכל מנה אחת של פסטה ואני מרגיש 100% מלא, אפילו אצבע במבה אחת אני לא יכול לאכול אחרי צלחת פסטה.
בד"כ אחרי אימון אני משלב פסטה עם גבינה לבנה (10 גרם חלבון) + 2 כוסות חלב (14 גרם חלבון) + אגוזי מלך (6 גרם חלבון) בארוחה.

אחרי ארוחה כזאת אני לא יכול לזוז בכלל.
אני לא יודע אם העובדה שאני אקטומורף משפיעה על הגדילה על השרירים שלי והארוחות שאני אוכל.
אני משתדל לא להכניס יותר מ- 30 גרם חלבון בארוחה אחת אלא לפזר את זה במהלך היום.

התקופה היחידה שאני אוכל בה ביצים היא בתקופת פסח.
ביצים אני אוכל רק שעושים לביבות עם מצה, זה המאכל היחידי עם ביצים שאני לא מקיא ממנו.

אני יודע שבמצות יש המון קלוריות, בפסח אני בקלות מגיע ל- 3,500 קלוריות, שנגמר פסח אני שוב יורד למשקל שהייתי בו לפני פסח ונתקע.
אם הייתי יודע מאיפה לקנות מצות לא בפסח, הייתי קונה חבילות שלמות ומורח חמאת בוטנים ואוכל כמה שיותר...

אם אני מחליט לקחת גיינרים, איזה גיינר הכי מתאים לי ומה ההבדלים בינייהם?

==

עוד שאלה של חיטוב:
איך אני מוריד באחוז שומן מבלי להוריד את מסת השריר?
המאמנים אמרו לי שאפילו אם אני מכניס 200G חלבון ביום, המסת שריר עדיין תרד בגלל האירובי.
יש פה משתמש בפורום שקוראים לו haas, הוא פירסם תמונות שלו לפני כמה ימים, הוא נראה ממש חטוב על מסת שריר יפה.
לפעמים אני רואה אנשים שמתחילים חיטוב והם חוזרים לאותה נקודה לפני שהם התחילו להתאמן.
איך אני לומד מהטעויות שלהם?
Silva מנותק   הגב עם ציטוט

הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא