|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#15 |
מנהל מחלקת התזונה
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 5,474
כללי:: משה גלעדי
גיל:: 20
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() בשמחה, ידידי..
קודם כל על פרוקטוליזה אתה יכול ללמוד ביתר פירוט בויקיפדיה. זה תהליך שחלק מהשלבים שלו דומים לאלה של הגליקוליזה. תריץ חיפוש על fructolysis. פחמימה מורכבת היא הגדרה שקשורה לכימיה אורגנית ולא לאינדקס גליקמי. משמעות הדבר היא שזה פוליסכריד - פולימר גדול מאוד של סוכרים. עמילן הוא פחמימה מורכבת כיוון שהוא פולימר גדול של סוכרים. לכן, לחם לבן בהחלט עונה להגדרה של פחמימה מורכבת ויש לו אינדקס גליקמי גבוה. |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|