|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
מנהל מחלקת התזונה
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 5,474
כללי:: משה גלעדי
גיל:: 20
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() בשמחה, ידידי..
קודם כל על פרוקטוליזה אתה יכול ללמוד ביתר פירוט בויקיפדיה. זה תהליך שחלק מהשלבים שלו דומים לאלה של הגליקוליזה. תריץ חיפוש על fructolysis. פחמימה מורכבת היא הגדרה שקשורה לכימיה אורגנית ולא לאינדקס גליקמי. משמעות הדבר היא שזה פוליסכריד - פולימר גדול מאוד של סוכרים. עמילן הוא פחמימה מורכבת כיוון שהוא פולימר גדול של סוכרים. לכן, לחם לבן בהחלט עונה להגדרה של פחמימה מורכבת ויש לו אינדקס גליקמי גבוה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מנהל מחלקת תוספי מזון
|
![]() שמחתי להעשיר את ידיעותי לגבי תהליך פירוק הפרוטוז - אחלה.
לגבי לחם לבן, אומנם יש אמת בדבריך אך כולנו יודעים ולומדים שלחם לבן לא נחשב כפחמימה מורכבת. תודה על שיתוף הפעולה, |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
מנהל מחלקת התזונה
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 5,474
כללי:: משה גלעדי
גיל:: 20
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() ציטוט:
על כולנו ללמוד ולדייק בלמודינו בנוגע להגדרות.. יש נטיה להגיד כל הזמן "פחמימות מורכבות ומלאות" אך זה לא חובה שפחמימה מורכבת תהיה מלאה ובעלת א"ג נמוך. יש את המייל שלי בחתימה, אתה מוזמן לשלוח.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
מנהל מחלקת תוספי מזון
|
![]() ציטוט:
דרך אגב, רציתי להגיד כל הכבוד על הידע.... מכל מלמדי השכלתי ולא חשוב מיהו האדם ומה גילו. ![]() אשמח אם תיצור קשר באופן אישי. |
|
![]() |
![]() |