|
לוגי אימונים לוגים בנושאי אימונים, תקופות חיטוב ועלייה במסה. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() לא יודע לא עדכנת הרבה זמן...
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() שישי שבת אין אימון..:p
היום היה: 08/24/08 ME Upper body A. Bench press, RM5. 132lbs barbell, better form. B. Incline DB bench press. 33lbs dumbells. 15-12. C. Barbell rows(bent over)/Seated DB "power cleans", 110lbs barbell/15lbs dumbells. 8,12-10,12-7,12. On the third set of the barbell rows, some of the reps were partial(not touching abs). D. Barbell shrugs. 220lbs barbell. 8-8-8. On the third set the barbell slipped my arms every 2-3 reps. E. Standing Barbell curls. 66lbs barbell, 8-10-8. אני לא מוצא בשום מקום רצועות, כנראה אני ילך למגה ספורט. DEUS, אתה משתמש ברצועות בשראגים? כי הטרפזים עשו את העבודה טוב מאוד, הבעיה הייתה יותר באחיזה... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
כללי:: Deus ex machina
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: אוניבסיטה
|
![]() לא גם אני מחפש לקנות , כרגע אני עובד באחיזה משלובת כמו בדדליפט וגם זה גומר לי את האחיזה .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() ואחלה לוג אגב, למרות שקשה להבין פה משהו, אתה כותב באנגלית והבעיה עם זה שהפורום מיישר שורות אוטומטית לימין וזה יוצר קצת בלאגן בגוף ההודעה. הבאתם לי חשק גם לעשות בוקס סקוואט למרות שאני קצת סולד מסקוואט שהוא לא עד הסוף, אבל זה נראה לי דיי כיף.
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
טובות זה לא משנה מה הוא עושה באמת, זה משנה מה אני עושה, וכל עוד אני משתמש רק בתחת עם ברכיים לא נעולות אין לי שום בעיה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|