|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 |
חבר פעיל
|
![]() קודם כל זו באמת השוואה לא טובה כי גם לדוגמנית יש גבול מסוים , היא נעצרת במשקל כלשהו, שבו תפסיק לרדת או שתמות, למפתח גוף אין גבול, הוא לא קובע כשאגיע לזה וזה גרם שריר אפסיק, יש שאיפה תמיד לשבור שיאים.., זה שונה מדוגמנות.
לתגטבה של יניב, אני מצטער להשמיץ קצת את ענף הפיתוח גוף, אבל כמעט כל ספורט איכותי מלווה בתזונה,שינה ואימונים.וזה צרות אופקים להגיד שזה חוצפה מהמדינה כי וואלה לאן הפיתוח גוף מגיע בארץ, איזה רמה יש לו? אני בטוח שגם לריקודים סלוניים יש פורום וחנויות ומפגשים, זה כן יכול לתסכל, כי וואלה מפתח גוף משקיע(חח אני לא בדקתי את זה) יותר מריקוד סלוניי, אבל אני לא בטוח, אני כמעט בטוח שיש להם ריקודים כל יום ותזונה והכל.. אותי מעצבן שהבודי בילדר לא מרוויח כלום בתחרות, עם כל המאמץ שהוא משקיע, וזהו ספורט שדורש הרבה כסף. |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() ציטוט:
בכל אופן, באדיבילדינג זה משהו בין תחרות יופי לבין ספורט. נכון שצריכים להתאמן וכו', אבל להגיד שבודיבילדרים הם הספורטאים ברמה הכי גבוהה? הכי משקיעים? ממש לא. רוכבי אופניים עושים 20 שעות אימון בשבוע, אוכלים המון (לא פחות מבאדיבילדרים, הם לפעמים אוכלים בחיטוב כמו שבודיבילדר אוכל במסה) וגם צריכים להשקיע את כל כולם בספורט - הציוד יקר מאוד (רק אופניים עולים יותר מ20 אלף שקל), יש מחנות אימונים בחו"ל וכו' וכו'. בודיבילדרים מסכנים את עצמם עם חומרים אסורים? גם רוכבי אופניים, ולפעמים עם חומרים מסוכנים בהרבה. זאת רק דוגמא לספורט שבודאות לא דורש פחות השקעה מבודיבילדינג ותכלס דורש הרבה יותר. כל זה בלי לזלזל במתחרים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
חבר מתחיל
|
![]() אני היתי פעם בפיתוח גוף ועברתי לאיגרוף וראיתי כמה שפיתוח גוף זה קל ליד ספורט דורשני כמו איגרוף
גם המון אירובי,גם להתאמן על השק למהירות,גם לקפוץ בחבל,גם לעשות איגרוף צל,גם להתאמן עם משקולות וכו' וכו' וגם לאכול טוב וכמובן גם לנוח פיתוח גוף זה דווקא אחד מענפי הספורט הקלים,גם במקצוענים להתאמן במכון,לאכול המון ולישון ולהזריק,מי שלא יודע למשל האחים קליצ'קו מתאמנים כל יום 14 שעות בערך מה גם שבענפי ספורט אחרים משקיעים המון זמן ולא שעה וחצי שעתיים במכון ולטרוף כל היום ולישון ולחרבן |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
חבר פעיל
|
![]() כן זה כמעט כלום כסף אבל זה מספיק בשביל להרים תחרות נורמלית \ לתת משהו לזוכים
![]() |
#45 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
עכשיו למפתחי הגוף, יש איתם בעיה בהגדרה. מכיוון שהם עוסקים בספורט אז הם ספורטאים. אבל מצד שני הם לא נבחנים ביכולתם הספורטבית אלה במראה שלהם. לפי דעתי הם אנשים בעלי אורח חיים ספורטבי שעוסקים בספורט אבל כשהם נשפטים על במה הם לא ספורטאים. אפשר לקרוא להם אמנים או כול דבר אחר. להגדיר אותם על הבמה כספורטאים זה קצת בעייתי.
![]() |
![]() |
#46 | |
Fat bastard
|
![]() ציטוט:
מעבר לכך לא תמיד מספר שעות האימון הוא מה שהופך ענף ספורט לתובעני. אומנם מספר שעות האימון שלהם גבוהה.. אבל הם לא מגיעים לפרפקציוניזם של הדיאטה לדוגמה כמו פיתוח גוף... שזה עיקר הסבל המנטלי שרק מתחרים יכולים להעיד על זה. אני מסכים שגם איגרוף ענף קשה בצורה יוצאת דופן... אבל ברגע שהם יוצאים מהמכון הם ממשיכים בחייהם(תקנו אותי אם אני טועה).אוכלים טוב ויושנים טוב, אבל לא באותה רמה שיש למפתחי גוף. מה שאני מתכוון שלפני תחרות אין מצב שתראה מפתח גוף שיוצא ליותר מכמה שעות מהבית בלי אוכל מדוד לפי משקל.. ושהוא לא יושן מספר מסויים של שעות ולא מתאמן. שלא לדבר על השלבים האחרונים של החיטוב והייבוש, שאותו לא משיגים באף ענף ספורט אחר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
מנהל מחלקת התזונה
|
![]() כנראה שאתה לא מכיר רוכבי אופניים ברמה תחרותית גבוהה..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Fat bastard
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
מנהל מחלקת התזונה
|
![]() תעשה טובה, זה רק לכמה ימים. רוכבי אופניים בתחרות יורדים לאחוזי שומן נמוכים, לא ל3-4 אבל נמוך. ובישראל כמעט אף אחד לא יורד מ4-5, גם לא מ6 לפעמים. בכל אופן, אתה מדבר על כמה ימים בשנה כשאצלם העונה של התחרויות ארוכה בהרבה, יש הרבה יותר אימונים, התזונה גם היא מאוד מוקפדת וגם קשה להתמדה. צאו מזה, פיתוח גוף זה ממש לא הספורט הכי תובעני.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
|
![]() כדורת דשא לעוורים!!! מקבלת 110 אלף שקל בשנה!! (יותר מפיתוח גוף)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
לבודיבילדר קשה בחיטוב אבל במסה תראה את המקצוענים נהנים מהחיים,אוכלים בחוץ ואוכלים מה שבא להם והמון מתאמנים קצת ביום וזהו מתאגרף מתאמן כל השנה ממש קשה ובדרך כלל המון מהם מגיעים חטובים לתחרות במיוחד כשהם רוצים להיות עד משקל מסוים בקטגוריות שפחות ממשקל כבד |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() איך הגענו לויכוח הזה של "איזה ספורט יותר קשה ? " כל ספורט ברמה התחרותית שלו קשה רצח ,גם שחמט וגם שחיה צורנית (חוץ מניווט ,זה לא ספורט...הא וגם גולף נשים זה לא ספורט ,למרות שגם לא בדיוק מעורבות בזה נשים,רק לסביות בוצ'ות עם זקן יותר רציני משלי )
![]() |
#53 |
Fat bastard
|
![]() אל תדאג אחי... ברגע שתיכנס לתקופת ההתבגרות המינית הזקן שלך יתפוס תאוצה!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() מה התלבשת על הניווט הזה?! חח.
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|