|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אל תכנס לזה יותר מדי, המשקל שלך נמוך מאוד יחסית לגובה, תתאמן 3 פעמים בשבוע, תנוח מספיק ותאכל כמה שאפשר אוכל איכותי.
תקרא מאמרים באתר יש לך פחות או יותר ללמוד תבסיס, תנסה להגיע לערכים האלה פחות או יותר: 130-140 גרם חלבון 70 גרם שומן 300+ גרם פחמימה אני אתן לך דוגמא לתפריט מסה שלי פשוט שים לב לבסיס אתה לא חייב לאכול אותו דבר, תאכל מה שטעים לך, העיקר שתאכל מספיק, דוגמא לתפריט: בוקר: 1-1.5 כוס ש"ש לפני בישול 1 כוס חלב 1 בננה גדולה 1 סקופ חלבון חופן שקדים/אגוזים ביניים: פיתה עם חמאת בוטנים וכוס חלב צהריים: צלחת גדולה עם אורז חום/פסטה/קוסקוס עם 3-4 חתיכות גדולות של חזה עוף מבושל (בערך 200 גרם חזה עוף, 300 גרם אורז) עם 2 ירקות + כף טחינה -אימון- אחרי אימון: סקופ חלבון עם כוס חלב ובננה אחת ערב: משתנה, בד"כ סוג של דג או טונה משומר או קוטג' עם כמה תפו"א מתוק או 3-4 פרוסות לחם וסלט מ-3 ירקות + כף שמן זית -בנוסף: לרוב אני ער עד מאוחר אז בד"כ אני אוכל עוד משהו במהלך הלילה כמו קערה עם דגנים/גרנולה עם חלב או פירות קפואים עם קוטג'. לפעמים לפני אימון אני מכין שייק עם חלב, חמאת בוטנים פרי כלשהו ואבקת חלבון. מקווה שעזרתי לך, בהצלחה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
מה זה סקופ חלבון? |
|
![]() |
![]() |
![]() |