|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום,
אני מתאמן שנה וחצי בחדר כושר, כרגע אני שוקל 75 קילו, גובה 175, אחוז שומן 19%, גיל 19. כשהתחלתי להתאמן בחדר כושר הייתי שוקל 58 קילו, גובה 175, אחוז שומן 15%, גיל 18. עליתי 17 קילו שמתוכם 4% שומן, מה שאומר ש- 0.68 מתוך ה- 17 קילו שעליתי הם נטו שומן, שאר ה- 16.32 קילו לשריר . הבעיה היא שנתקעתי על 75 קילו. אני אמור להכניס +500 קלוריות מהצריכה הקלורית היומית שלי ולהמשיך להתאמן טוב. - אני מחליף תוכנית אימונים כל שלושה חודשים. - לא אוכל ג'אנק פוד. - אירובי שעה וחצי בשבוע (בגלל שאני בעליית מסה ולא רוצה לפגוע בכושר הגופני). - לוקח מולטי ויטמין כל בוקר + omega 3. - צמחוני מלידה, לא אוכל בשר, לא דגים, לא ירקות ולא ביצים, כל שאר המזונות אני כן אוכל. - לא משתמש בגיינרים \ אבקות חלבון. מקור החלבון שלי הוא בעיקר ממוצרי חלב ומעוד כמה מקורות : שותה ליטר חלב ביום, אוכל גבינות לבנות \ יוגורטים 1% שומן, אגוזי מלך, שקדים וכו'... מקור הפחמימות שלי הוא בעיקר מלחמים ומעוד כמה מקורות : לחם קל, לחם מחיטה מלאה, פסטה, בגט, אורז, בורקסים 0% שומן וכו'... מקורות אחרים לתזונה : פירות. מישהו יכול לבנות לי תפריט למסת שריר? או להציע לי מה להוסיף \ לשנות בתזונה או באימונים שלי. תודה מראש. |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
לא עולה במשקל יותר | NewBB | תזונה ותוספים | 9 | 03-11-11 18:22 |
אימונים בחדר כושר ואימון כושר לגיבוש | piniaaa | אימונים | 10 | 08-12-10 00:10 |
חצי שנה בחדר כושר | שלומיקו | גלריות הגולשים | 25 | 24-07-09 19:06 |
כושר| 3 תמונות חדשות , חודש וחצי בלי חדר כושר | hadash | גלריות הגולשים | 28 | 07-04-09 00:11 |