|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אימון 2: 72.5x5/5/5 נתקע, מורידים 10% מהמשקל 100-10=90 ומעלים חזרה תוך כמה אימונים זה נקרא דילואד deload
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
![]() כיום אני סוגר 70 : חזרות 6,6,7,9 . אני יכול לקפוץ היום ישר ל 75 או עדיף לעשות תחנת עצירה ב 72.5 ? יש אפשרות לעשות ככה : סט ראשון 75 מספר חזרות 5 , ואחר כך לעלות בעוד 2 וחצי, או שזה לא מומלץ ולחכות לאימון הבא ? ואיך החימום מתבצע כאן? אני בדרך כלל עושה חימום עם מוט ריק, אחר כך ישר לקפוץ למשקל הרגיל, זה לא יקרע את הגוף? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
|
![]() ציטוט:
חימום: barx5x2 50%x5 70%x3 90%x2 workx3x5
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() תודה, מצטער על השאלות. פשוט המדריכים במכוני כושר בלבלו אותי לגמרי. כל אחד אומר משהו אחר
![]() אם הבנתי נכון, לפני שאני מתחיל את התרגיל יש לי 4 סטים חימום ? זה לא יקרע אותי וישאיר לי כח לעבודה האמיתית? והאחוזים תואמים למשקל שאני מרים נכון, כלומר 50 אחוז מ 75 וכך הלאה כאשר אני מגדיל? תודה ענקית לך ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
|
![]() ציטוט:
זה לא יפגע בסטים של העבודה, זה יעזור. כן האחוזים תואמים למשקל.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
נירא לי שאלתי שאלה טיפשית ![]() ויש אפשרות לעלות משקל מסט לסט או להשאר באותו משקל ורק באימון הבא לעלות(אני מדבר על העבודה האמיתית)? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() ציטוט:
אני לא מבין את השאלה שלך מעלים משקל בכל הסטים בכל אימון עד שאתה כבר לא מסוגל להתקדם ככה
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שאלה על טווח חזרות | terminater135 | אימונים | 5 | 13-08-09 12:02 |
שאלה טווח חזרות | מרציאנו | אימונים | 5 | 22-07-09 17:34 |
טווח חזרות | R&R | אימונים | 4 | 11-06-09 18:26 |