|
פורום לוגים מעקב אחרי התוכניות וההתקדמות שלכם מכל מקום בעל גישה לאינטרנט, עיצות מאנשים לגבי החלטות שאתם רוצים לקבל בנוגע לתוכנית, זה המקום |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אה, כן ברור שיש הבדל, בטווח התנועה. לאחוז רחב יותר לא "מדגיש" עבודה על שריר כלשהו, אבל באחיזה רחבה טווח התנועה של הרחב-גבי נשאר זהה בעוד שטווח התנועה של הידיים מתקצר מה שכביכול לכאורה עובד יותר על הגב. או משהו כזה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אהלן , אחרי חודשיים מהפעם האחרונה שהגבתי פה..כרגע תפריט של 4500 קלוריות עליתי במשקל ל91 קילו, חשוב להזכיר שהאחוז שומן שלי בסדר, עוד רואים קצת ריבועים, אני משער שבסביבות ה15 אחוז.
עידכון: סקווט 122 קילו 3x5 פעם ראשונה שהצלחתי והיה בסדר גמור. פרס עושה ריסט אחרי שניתקעתי ב55 קילו. בנט אובר 80 קילו 3x6-8 דדליפט 140 קילו ,ממשיך לעלות. והבעיה הגדולה ביותר --- בנץ' פרס שוב נתקעתי ב90 קילו וזה הורג אותי כבר, כנראה שהטכניקה לא טובה כי הרגשתי חולשה בכתפיים ברגע שאני דוחף את המוט.. קצת טר1ליות..ראיתי סירטונים לגביי הבנץ' ,והתנועה שם היא לא קירוב אלא מן כפיפה של הכתף..שומרים על המרפקים דיי צמודים..איפה בדיוק נכנס שריר החזה?
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() (??)))
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
בשעה טובה התחלתי ss!! :) | tomer90 | אימונים | 9 | 10-12-10 20:18 |
בשעה טובה | cono | פיתוח גוף-כללי | 18 | 22-08-08 20:06 |
37 בשעה טובה | dor_dru | גלריות הגולשים | 16 | 20-08-08 13:47 |
מזל - טוב בשעה טובה ומוצלחת !!!!!! | טל יואב | פיתוח גוף תחרותי | 35 | 16-08-07 08:16 |