|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
נפיחון
|
![]() בעיקרון יש את שקד העבריין מקלדת. הוא נושך קריות אז תזהר שהוא לא יעתיק את התמונה שלך למחשב שלו.הוא מסוכן תזהר לשים.תמונות עם ריבועים בבטן זה מחמם אותו עוד ייותר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
עוסק ב:: צה"ל
חדר כושר: Home's-Place
|
![]() איגור לך לדשא ותגלגל שם ימסכן מתאמן אם פרצוף כזה -.- חח הוא עדיין לא מבין שרק הבטן שלו גדלה ואם הוא היה עולה על הבמה האמיתית על 106 קילו מה שהוא שוקל עכשיו היו זורקים עליו עגבניות יחצ'קון גי'גו
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
נפיחון
|
![]() חח "הוא" לא בא לך לרשום "אתה" ולמה שאני יעלה על הבמה? שוב אני יגיד לך תלמד לכתוב אז תחזור. אז מה שקדי אם אני יביא לך חזיר אתה תעדיף שיזיינו אותך בתחת? אגב למה אתה לא מפרסם את משקלי העבודה שלך עבריינוש
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
Igor !!!!!! | אח_יקר | גלריות הגולשים | 0 | 26-08-11 20:46 |
סרטון פואוזינג עצבניייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי !!! :mad: | אח_יקר | גלריות הגולשים | 45 | 22-08-11 19:42 |
ריפטו עושה פואוזינג מול בילדר ממוצע | SmokingSnake | פורום אימוני כוח | 8 | 05-01-11 17:57 |
סרטון פואוזינג עדכני שליי.... משו אש !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | אח-יקר | גלריות הגולשים | 29 | 03-07-10 14:35 |
סרטון פואוזינג ... | אח-יקר | גלריות הגולשים | 14 | 29-05-10 11:18 |