|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: אור
עוסק ב:: פרטי
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() אני לא מעלה תמונות מטעמים אישיים ולא מטעמי לזיין בשכל... אני מזמין אותך לכפ"ס לבוא לתת אימון איתי בכיף.
בקשר לתפריט זה כדי להשלים קלוריות, תמרים נותנים לי אנרגיה אני אוכל אותם במהלך האימון ולא בסוף פשוט לא היה לי כוח לעוד לובריקה. בקשר ל"ציוד" אני לא ישקר, לקחתי במשך חודש אבל א' רק חצי מהכמות שצריך כדי לראות מה זה יעשה לי וב' אחרי שגיליתי עוד כל מיני תופעות לוואי הפסקתי.... [שלא נדבר על זה שחברה שלי לא ממש אהבה את הנושא... :/] ואני אכן ואוכל קרטון ביצים ביום אחי. טוב לשרירים- לא טוב לארנק... :/
"Bodybuilding is not weight and repetitions; it’s resistance and absolute muscle failure. It’s not quantitative; it’s qualitative. It’s more mental than physical. It’s more control than rage. It’s the realization that you can always get bigger..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() ציטוט:
350 גרם אגוזי מלך 12 ביצים 250 עוף 250 דג 4 שייקים וזה רק הדברים שקרצו לי טוב אחי
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וזה לא רק אגוזי מלך, זה מחולק גם לשקדים ולאגוזים רגילים...
"Bodybuilding is not weight and repetitions; it’s resistance and absolute muscle failure. It’s not quantitative; it’s qualitative. It’s more mental than physical. It’s more control than rage. It’s the realization that you can always get bigger..." |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אני רק אתן דוגמה לארוחה די נפוצה שלי שאני אוהב לאכול אחרי אימון. החבילות המוכנות של הרביולי של דקה הכנה, זה 850 קלוריות.+צנצנת רוטב עגבניות מוכן עוד 500 בערך, קופסת טונה 200 בערך? לרא ממש יודע, שתי כוסות מיץ תפוזים עוד 100 נגיד?. תעשה את החישוב. בארוחה אחת 30% מהתפריט
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ולאכול, ולאכול, ולאכול...
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
6 שבועות | Greyhound | תזונה ותוספים | 1 | 16-07-12 09:31 |
תקוע במשקל 3 שבועות | yosi144 | תזונה ותוספים | 21 | 29-08-10 02:45 |
מרקוס רול , 7 שבועות לפני ניו יורק פרו ! | עלוש | פיתוח גוף תחרותי | 42 | 06-04-09 21:10 |
הפסקה של 3 שבועות | CatDog | תזונה ותוספים | 13 | 24-06-07 23:35 |
6 שבועות | ActionJack | אימונים | 3 | 30-09-06 17:40 |