|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: אור
עוסק ב:: פרטי
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() אולג מה המצב?
לא הייתי זמין תקופה לפורום ועכשיו חזרתי. על כל פנים, א' כל הכבוד על התוצאות! תמשיך ככה! ב' אני חושב שהגיע הזמן לעבור ל4 אימונים בשבוע... Abxxabx [תתחיל בהדרגה, תעשה AB יום אחרי יום ותנוח 3 ימים, אחרי זה עוד פעם ותנוח יומיים, אחרי זה עוד פעם ותנוח יום, ואז תאפס את זה שיהיה AB יום ראשון ושני ואז יומיים מנוחה, AB חמישי שישי, שבת מנוחה קבוע] מבחינת אירובי אני מקווה שאתה מקפיד לעשות אותו כל הזמן כי זה חשוב במיוחד לך כדי לשמר אחוזי שומן נמוכים... לדעתי זה ייתן לך את מה שאתה צריך כדי למהשיך. בקשר לאוכל, תנסה להכניס עוד ארוחה קלה אחת ממש לפני שאתה הולך לישון שתכיל חלבון מחלב, ושומן איכותי, נגיד: 2 כוסות חלב + 5 אגוזי מלך... השומן יאט את הספיגה של החלבון שבחלב שגם ככה נספג לאט במשך כל הלילה, זה ייתן לך את ההשלמה להמשיך לגדול נקי... בהצלחה!!! [תמשיך לעדכן! ]
"Bodybuilding is not weight and repetitions; it’s resistance and absolute muscle failure. It’s not quantitative; it’s qualitative. It’s more mental than physical. It’s more control than rage. It’s the realization that you can always get bigger..." נערך לאחרונה על ידי gorneo1, 15-02-14 בשעה 13:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
[יעוץ] רוצה להתחיל במאסה יש לי תוכנית אימונים צריך עזרה בנוגע לאבקות-יש נתונים בפנים | YUPIDO | תזונה ותוספים | 4 | 20-04-13 02:13 |
צריך יעוץ בקשר לתוכנית אימונים - חיטוב | Rufos | אימונים | 0 | 27-03-12 20:33 |
יעוץ|צריך יעוץ בלקיחת אבקת חלבון באימונים | david9995 | אימונים | 3 | 14-09-11 17:20 |
[יעוץ] בקשר לתוכנית ab שלי | Guy- | אימונים | 8 | 31-03-09 20:36 |
חדש בפורום, צריך יעוץ לתוכנית אימון! | ינון כהן | אימונים | 0 | 03-01-07 21:30 |