|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() תודה,
הכל טוב , גם אני כבר חשבתי לעבור ל 4 אימונים בשבוע תחילת שבוע הזה. לגבי ארוחות אני תמיד אוכל כ חצי שעה לפני השינה (כחלב/ ק'וטג/גבינה לבנה/ביצים + שני פרוסות לחם+אגוזי מלך/ שקדים) אולי בגלל שעליתי משקל אני צריך להגדיל את כמות הקלריות הכללית שהייתי צורך לפני שהגעתי ל 88 ק"ג-מבחינתי פתרון פחות טוב . מבחינת חלוקת תרגילים ב AB XX AB x ,עברתי לאחרונה לזה תגיד אם זה טוב : A: חזה(3 תרגילים- פרס+פרס בשיפוע עם דמבלים+מקבילים) רגליים(2 תרגילים- סקוואט+דדליפט) יד אחורית(2 תרגילים- צרפתית+לחיצת בלוק) B: גב(4 תרגילים- מתח+בנטאובר עם מוט+בנטאובר עם דמבלים+פולאובר במכונה) כתפיים(4 תרגילים- לחיצה +הרמות לצדדים+הרמות דמבלים בזוית + שראגי) יד קדמית (2 תרגילים - הרמת מוט +שולחן/ הרמות דמבלים) *לרגליים עשיתי רק שני תרגילים אבל איכותיים ומורכבים - כי זה החלק הכי החזק שלי מבחינה כנראה גנטית לכן לא רוצה לעבוד איתם חזק מדי כדי שלא יעקפו את פלג גוף העליון +לא מתאים לי עכשיו להחליף את כל הג'ינסים גם ככה כבר צמודים חחח (סקוואט עושה 120ק"ג ודדליפט גם 120ק"ג) *הדדליפט אני יודע שעובד גם כל הגב וגם על הרגליים -הכנסתי את זה לאימון A עם הרגליים כי אימון B של הגב גם ככה עמוס. היית משנה או מרענן משהו לצורך גוון על סמך מה שאני עושה עד עכשיו ? נערך לאחרונה על ידי oleg30, 15-02-14 בשעה 14:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
[יעוץ] רוצה להתחיל במאסה יש לי תוכנית אימונים צריך עזרה בנוגע לאבקות-יש נתונים בפנים | YUPIDO | תזונה ותוספים | 4 | 20-04-13 02:13 |
צריך יעוץ בקשר לתוכנית אימונים - חיטוב | Rufos | אימונים | 0 | 27-03-12 20:33 |
יעוץ|צריך יעוץ בלקיחת אבקת חלבון באימונים | david9995 | אימונים | 3 | 14-09-11 17:20 |
[יעוץ] בקשר לתוכנית ab שלי | Guy- | אימונים | 8 | 31-03-09 20:36 |
חדש בפורום, צריך יעוץ לתוכנית אימון! | ינון כהן | אימונים | 0 | 03-01-07 21:30 |