|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
פתו-אסטרוגן
|
![]() תגידו לי את דעתכם לפי דעתי זה מצויין...
A - גב, גב תחתון, טרפזים B - כתפיים, יד אחורית C - רגליים, תאומים D - חזה, יד קידמית, אמות או עוד אפשרות זה דומה אבל ככה: A - חזה, יד אחורית B - גב (כולל גב תחתון וטרפזים) C - רגליים (כולל תאומים) D - כתפיים יד קידמית (כולל אמות) הרעיון הוא שחשבתי על זה שעוד לא שילבתי אף פעם כתפיים עם ידיים (אחורית\קידמית) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מושעה
|
![]() איך אתה מסייקל את זה? Abcd X Abcd?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אני אהבתי את הסידור הראשון יותר ...
A - גב, גב תחתון, טרפזים B - כתפיים, יד אחורית C - רגליים, תאומים D - חזה, יד קידמית, אמות אבל למה אתה מסבך את העולם ? תכתוב ככה A - גב B - כתפיים, טרייספס C - רגליים D - חזה, בייספס, אמות
![]() |
#4 |
פתו-אסטרוגן
|
![]() כן... או כל יום
זה לא כזה נורא עם היד קידמית וגב אחרי זה |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מושעה
|
![]() אם הוא עובד Abcdxabcd יש בעיה קטנה בחלוקה הראשונה מבחינת המנוחה של היד הקדמית עד האימון גב זאת דעתי לפחות החלוקה השניה נראית יותר טוב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
A = גב, בייספס, אמות B= חזה, טרייספס C=כתפיים, בטן D = רגליים, תאומים וכל מה שביניהם
![]() |
![]() |
#7 | |
פתו-אסטרוגן
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
מושעה
|
![]() שבשניה הגב עובד קודם ובחלוקה הראשונה דיברתי על המנוחה מ D ל A
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
A = גב, בייספס, אמות B= חזה, טרייספס C=רגליים D = כתפיים בטן וכל מה שביניהם אני מעדיף A = גב, בייספס, אמות B= חזה, טרייספס C=כתפיים, בטן D = רגליים, תאומים וכל מה שביניהם כי למשל בחלוקה הראשונה היד האחורית עובדת באימון B, נחה יום ואז עובדת שוב באימון D ובמקום לתת מנוחה יום אחד ויום אחד אימון, עדיף לעשות שניי אימונים על הטרייספס יום אחרי יום ואז לתת לה מנוחה רצופה יותר הרבה זמן...זאת דעתי. כמובן שעדיף לעשות חזה טרייספס וכתפיים, ואז לסיים עם העניין אבל אתה בABCD בהצלחה
![]() |
![]() |
#10 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
למרות שתאמת החלוקה הזאת ממש דומה ל AB אני לא חושב שהוא יתאמן בחלוקה כזאת למרות שהיא לא רעה אם כבר אני היתי מעדיף לעשות משהו כזה A חזה B גב C רגליים כתפיים D ידיים גם לחלוקה הזאת יש את החסרונות שלה אבל לדעתי זה קצת מטופש לעבוד ב ABCD בצורה שדומה מאוד ל AB רק עם ווליום יותר גבוה דרך אגב כמה סטים אתה נותן לשריר גדול\קטן? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תגיד אני עושה AB ואני עושה כתפיים ביחד עם טרייספס וחזה, זה לא מסוכן נכון ?
![]() |
![]() |
#12 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אהה סבבה... אני עובד בינתיים חזה >> כתפיים >> טרייספס
וגם אני מבסוט מהחלוקה הזאת למרות שכולם אומרים לי תעשה Abc תעשה Abc אבל אני אוהב את הab ואני רק מתחיל (חודש וחצי)
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() פשוט עדיף Abc.
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() Nimrod יש לך איסיקיו ? התוכנה עם הפרח ?
![]() |
#16 |
פתו-אסטרוגן
|
![]() את האמת שאני כרגע עובד ככה:
A - גב B - חזה כתפיים C - רגליים D - ידיים |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אמיר, הפסקה בין abcd לabcd?
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
פתו-אסטרוגן
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() ב-90% מהמקרים אנשים ממהרים לקפוץ מעל הפופיק, ולעבוד בתכנית שלא מתאימה להם פשוט כי נמאס להם מ-AB הישן והטוב.
לאחר ההסתייגות הקצרה, להלן החלוקה המועדפת עליי ל-ABCD, במתכונת של AB מנוחה CD מנוחה וחוזר חלילה: A- חזה B-גב C-רגליים + טרייספס D-כתפיים +בייספס - במתכונת הנ"ל הידיים זוכות לגירוי, בין אם ישיר ובין אם עקיף, כל 3 ימים. - *לא* לחפף בעבודת רגליים, למען הסר ספק. - 12 סטים קבוצת שריר גדולה, 9 סטים גג (אפשרי גם 7) לקבוצת שריר קטנה. תזכורת: עד היום מצאתי לנכון אך ורק פעם אחת לתת למתאמן תכנית שכזו, והוא היה מקרה מיוחד. תעשה טוב טוב חושבים האם אין מקום לתכנית כגון 5*5, צואת-כלבים וכו. בהצלחה בכל מקרה ![]() |
![]() |
![]() |