|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() Nimrod יש לך איסיקיו ? התוכנה עם הפרח ?
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אמיר, הפסקה בין abcd לabcd?
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
פתו-אסטרוגן
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() ב-90% מהמקרים אנשים ממהרים לקפוץ מעל הפופיק, ולעבוד בתכנית שלא מתאימה להם פשוט כי נמאס להם מ-AB הישן והטוב.
לאחר ההסתייגות הקצרה, להלן החלוקה המועדפת עליי ל-ABCD, במתכונת של AB מנוחה CD מנוחה וחוזר חלילה: A- חזה B-גב C-רגליים + טרייספס D-כתפיים +בייספס - במתכונת הנ"ל הידיים זוכות לגירוי, בין אם ישיר ובין אם עקיף, כל 3 ימים. - *לא* לחפף בעבודת רגליים, למען הסר ספק. - 12 סטים קבוצת שריר גדולה, 9 סטים גג (אפשרי גם 7) לקבוצת שריר קטנה. תזכורת: עד היום מצאתי לנכון אך ורק פעם אחת לתת למתאמן תכנית שכזו, והוא היה מקרה מיוחד. תעשה טוב טוב חושבים האם אין מקום לתכנית כגון 5*5, צואת-כלבים וכו. בהצלחה בכל מקרה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אחד הגאונים הכבדים אתה ![]() ברוך שובך! התוכנית שציינת מעולה ואם הייתי רוצה abcd הייתי עושה אותה. למרות זאת אני חושב שזה ביזבוז, צריך לעבוד או fbw (תוכניות מתקדמות כאלו) או abc (לפי דעתי) - אם אתה טבעי.
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |