|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() עומרי אל תתחכם. זה סטיף לג דדליפט ומשתמשים בו עם משקל של מוט בשביל לחמם את האיזור ולא יותר. לא מעמיסים משקל בתרגיל הזה. בדדליפט רגיל/רומני הגב לא עושה פשיטה.
איך תאמן גב תחתון כמו שצריך בלי דדליפט?
![]() |
#2 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עומרי, לי יצא לשמוע דעתם של 2 אנשים שמסיימים השנה לימודי פיזיותרפיה - שניהם עושים דדליפט ולא יוצאים נגד התרגיל. סתם הבאתי לך דוגמא לאנשים עם ידע שלא פוסלים את התרגיל. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() אני עם עומרי בעניין הזה, לא יכול להיות שתרגיל כזה בעייתי יחשב לטוב (מהבחינה הבריאותית)
בטוח שזה גורם נזק כלשהו לגוף כתוצאה מעומס יתר לחולית...
![]() |
![]() |
#7 | ||
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
![]() |
![]() |
#8 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
עזוב אני לא מבקש שתקשיב לי, אני לא מקצוען באנטומיה, משה שחר כן. תתחילו לבכות לי עוד 5 שנים שיתחילו כאבים, שלא נדבר על גיל מסוגר יותר, כל זה בשביל מה? בשביל לאמן זוקפי גב! מגוחך!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() ואתה לא תוכל לעשות סקוואטים טובים אם אין לך זוקפים טובים. בכל אופן כשיאפשר לי הזמן אני אחפור מידע על זה..
![]() |
![]() |
#10 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
נו עזוב באמת בולט חבל על הויכוח. אני אמרתי דעה של בעלי מקצוע, לא תיאוריה שגיבשתי עם עצמי, אתה יכול לקבל אותה או לא לקבל אותה זה החלטה שלך. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() כל הזמן מזכירים את שלושת תרגילי הזהב שיביאו לפונטציאל הגדילה הטוב ביותר דד ליפט סקאוט ולחיצת חזה, ואתה עומרי בא ואומר שיש לזה תחליף...
מה אומר ההגיון הפשוט למי כדאי להאמין ? למורה שלך לאנטומיה או לכמות העצומה של המאמרים שנכתבו בנושא.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
מנהל ראשי
|
![]() [quote=Bullet]עומרי אל תתחכם. זה סטיף לג דדליפט ומשתמשים בו עם משקל של מוט בשביל לחמם את האיזור ולא יותר. לא מעמיסים משקל בתרגיל הזה. בדדליפט רגיל/רומני הגב לא עושה פשיטה.
quote] זה לא אומר שאין עומס. גם בנטואבר רואו אין פשיטה ויש עומס גדול מדי שלא מצדיק לעשות את התרגיל בעמידה. אבל זה הגב שלך, תעשה איתו מה שאתה רוצה. |
![]() |
![]() |