ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > תזונה ותוספים

תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד..

תגובה
 
הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 26-04-07, 14:12   #1
eumail20000
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Apr 2007
הודעות: 488
ברירת מחדל

אני לא הייתי משתמש דווקא בפסטרמה כמקור עיקרי אלא רק כעוד מקור לחלבון בגלל 2 סיבות:
1. סודיום גלוטמט וחומרים משמרים.
2. מזון מעובד ממקור חזה עוף שסביר שאיכותו ירודה (בכל זאת זה נקניק ולא סטייק עוף).
eumail20000 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 26-04-07, 14:13   #2
aviran_p
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Nov 2006
הודעות: 601
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי eumail20000
אני לא הייתי משתמש דווקא בפסטרמה כמקור עיקרי אלא רק כעוד מקור לחלבון בגלל 2 סיבות:
1. סודיום גלוטמט וחומרים משמרים.
2. מזון מעובד ממקור חזה עוף שסביר שאיכותו ירודה (בכל זאת זה נקניק ולא סטייק עוף).
למה הסיבה הראשונה יכולה לגרום?
aviran_p מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 26-04-07, 23:39   #3
Elevation
IsraelBody VIP - חבר יהלום
 
תאריך הצטרפות: Aug 2006
הודעות: 2,425
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי eumail20000
אני לא הייתי משתמש דווקא בפסטרמה כמקור עיקרי אלא רק כעוד מקור לחלבון בגלל 2 סיבות:
1. סודיום גלוטמט וחומרים משמרים.
2. מזון מעובד ממקור חזה עוף שסביר שאיכותו ירודה (בכל זאת זה נקניק ולא סטייק עוף).

מחזק, מתקן ומחדד.

מדובר בחזה הודו.

הבעיה הנוספת היא הכמויות המטורפות של הנתרן. אני אצא מכלל הנחה שהחלבון הרזה תופס מקום מרכזי בעיקר בחיטוב - שבו כדאי להימנע מנתרן (בכמות מוגזמת, ברור שלא עקרונית) מלכתחילה.

בתור שקלן אוססיבי וקורא ערכים תזונתיים סדרתי, תנו לי לתקן שציר ערכי החלבון בפסטרמה הוא לרוב בין 15 ~ 20, כשנתקלתי בבודדים עם סטיות תקן של שלושה גרמים ימינה שמאלה.

משקל פרוסה ממוצעת הוא עשרים וחמישה גרם, ככה שהייתי נותן לפרוסה ממוצעת 4 גרם חלבון, בטח שלא חמש - כמו חלבון של ביצה.

שורה תחתונה?

מקור חלבון נוסף אפשרי בהחלט.
Elevation מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 27-04-07, 00:05   #4
Shlomik
מנהל ראשי
 
הסמל האישי שלShlomik
 
תאריך הצטרפות: Jan 2006
הודעות: 2,850
ברירת מחדל

אני חייב להצטרף לשתי הצדדים במקרה הזה, זה נכון שיש לפסטרמה את החסרונות שלה שציינו פה כבר אבל כמובן שצריך לקחת הכל בפורפרציה ואפשרי לשלב פסטרמה בתפריטגם גם אני משלב כ4-6 פרוסות פסטרמה ביום למרות שאישית אני מעדיף חזה עוף אמיתי אבל בכל זאת זה מקור מאוד נוח וזמין לחלבון ועד גבול מסוים הוא בהחלט שימושי ומומלץ.
__________________
איש חכם פעם אמר:
אתה לא בונה את הגוף שלך בחדר כושר, אלא במטבח.

Email: shlomik@israelbody.org
Shlomik מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 27-04-07, 00:16   #5
Elevation
IsraelBody VIP - חבר יהלום
 
תאריך הצטרפות: Aug 2006
הודעות: 2,425
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Shlomik
אני חייב להצטרף לשתי הצדדים במקרה הזה, זה נכון שיש לפסטרמה את החסרונות שלה שציינו פה כבר אבל כמובן שצריך לקחת הכל בפורפרציה ואפשרי לשלב פסטרמה בתפריטגם גם אני משלב כ4-6 פרוסות פסטרמה ביום למרות שאישית אני מעדיף חזה עוף אמיתי אבל בכל זאת זה מקור מאוד נוח וזמין לחלבון ועד גבול מסוים הוא בהחלט שימושי ומומלץ.

בדיוק.

גם אני מתארגן על 6 פרוסות פק"ל. .
Elevation מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה


חוקי משלוח הודעות
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
קפיצה לפורום


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:43.


תוספי תזונה אבקת חלבון קריאטין משקאות איזוטניים פגישות ייעוץ קוביות בבטן עלייה במסה פיתוח גוף אימונים אישיים פציעות ספורט דרושים טו בשבט
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ
מערכת הפורומים מאוחסנת, מאובטחת ומתוחזקת ע"י אפטיים בניית אתרים