|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
2. אם אתה עייף תעשה את הפסיכוטכני ביום אחר, אומנם זה לא קשה, אבל העייפות הזאת זה מה שיכול להיות ההבדל בין קבלת זימון ליום סיירות או לא, או בין קבלת זימון למיוני צוות אוויר או לא, או אם אתה בקטע של מודיעין אז בכלל... 3. רוצה להוריד פרופיל? בבדיקת שתן תחליף את הדגימה שלך בכוס עם שמן, ותשתה את זה מול הפקידה. (ואם אתה בקטע אתה יכול גם שלא להחליף...תלוי בך) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בקשר ל-3 זה באמת עובד ? אם כן אני יעשה את זה,אין לי כוח להיתגייס.
![]() |
![]() |
#6 | |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
אני אישיתי הייתי עד לאחד כשהרופא בדק תעשכים נכנס "אוטיסט" שכל מה שיכל להגיד היה "אבא תיקח אותי" "אבא יהרגו אותי" נכנס בהתחלה חלקו פחיות של ספרייט הוא בא לרופא (בינתיים שאני מתלבש ) אני שומע תפחית עפה והוא צועק בהתרגשות "פיקאצ'וווווווו צהההההההה" ואז חצי שעה בכה למה הוא לא יצא לא יודע עד כמה קשה לתכנן כזאת סצנה אבל הוא עשה אתזה
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ייאו הרגת אותי אחי!!! רגע נניח אני עושה משהו דומה אז הם לא מגייסים אותי ? כי אם זה ככה אני יעשה משהו כזה,וגם ישחק אותה כאילו אני רוצה להיתגייס.. "אני רוצה מטוסים הרבה מטוסים" ורובים להרוג מחבלים ככה יחשבו שאני מטומטם ![]()
![]() |
![]() |
#8 | |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
שמע תכלס הם לא צריכים אנשים שלא רוצים כי גם ככה הם יעשו טובה שהם משרתים אבל בכל גם צריך לשחק אותה טיפש מול הקאבאן או איך שכותבים אותו שם יש עוד מלא סיפורים שאנשים ספרו
![]() |
![]() |
#9 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() [quote=פינגווין]
נכנס בהתחלה חלקו פחיות של ספרייט הוא בא לרופא (בינתיים שאני מתלבש ) אני שומע תפחית עפה והוא צועק בהתרגשות "פיקאצ'וווווווו צהההההההה" ואז חצי שעה בכה למה הוא לא יצא /quote] שמעתי עשו את זה עם כתוד טניס שאחד צבע אותו באדום לבן חחח |
![]() |
![]() |