ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 30-12-07, 23:34   #21
eyalamzleg
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Arsan
אתה אמור לדעת שדברים כאלה לא מפרסמים בפומבי
:S פומבי כולה פורום , אני מכיר הרבה מארגנים ואמנים מתחילי שמארגנים מסיבות אבל פשוט בצפון לא קיבלתי שום מידע
eyalamzleg מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 31-12-07, 01:13   #22
uzi
חבר פעיל

בתור אחד שמבין אני אומר לכם...

על תאמינו להם שהם אומרים שהם מבאים את עופר ניסים הם אז שיקרו...
uzi מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 31-12-07, 02:36   #23
Tel-Aviv
חבר פעיל

דבר ראשון לפני התגובה שלי אני לא גיי(כמו שרוב הפורום פה חושב,אני סטיירט ותמיד ישאר כזה,חולה כוס מושבע,אני אכן יוצא למסיבות גייז אבל זה לא בשביל שגברים יתחילו איתו או אני שאני יתחיל איתם,מי שמבין קצת בחיי הלילה של ת''א ובמסיבות בכלל יודע שמסיבות גייז זה הדבר מבחינת מוסיקה,ואווירה
זה נקרא ליברליות.. אנחנו לא אנשים עם דעות קדומות.. צריכים להפריד בין דברים מסויימים.. בין הנאה מדברים מסויימים במסיבות האלה לבין נוכחות קהל מסויים. זה ממש לא מפריע לי כבר מצידי שיזדיינו לידי בתחת 2 הומואים אני לא אתרגש..אני התרגלתי וזה פשוט לא מפריע לי כבר אני בכלל לא שם לב לדברים האלה אני פשוט רוקד ועףף עם המוסיקה לשמיים של תל-אביב עם הסטלה שאני נמצא בה במסיבות האלה האלכוהול וכמובן הכל מאלכוהול ואיך ורק מאלכוהול אני בא להנותתת לשתות כמה שיותר אלכוהול (שום דבר אחר אני לא נוגע לא סיגריות ולא חגיגיתם ולא שום דבר אחר) חוץ מזה אין מצב שלא יהיו בנות במסיבות גייז..ותאמינו לא פעם ולא פעמיים נפלתי על דו מיניות שרק מתחננות שתזיין אותן בתחת בלי להשחתצן ובלי להשמע מתנשא.ותאמינו לי מה שמכיר אותי באמת יודע שאני לא יוצא בשביל לתפוס בנות חרמניות אני פשוט יוצא נהנה מהסטלה מההנאה הרגעית עם יוצא משהו עם בנות סבבה למה לא,ככה זה גם לגבי מסיבות סטיירטים שאני יוצא אליהם עוד לא נתקלתי במצב כזה..שאין בנות במסיבות גייז. לא נזלזל בבנות גם יש הרבה כאלו שאוהבות מסיבות איכותיות לא רק גברים כמונו.נכון גם לי זה היה פעם מוזר עם היו אומרים לי בו נצא למסיבת גייז,אבל מתרגלים כמו לכל דבר בחיים,גם אני הייתי הומפוב כמוכם אבל מהר מאוד הבנתי שבכל זאת גם אנשים,ואני לא שופט אנשים לפי נטיות מיניות שתדעו לכם הם אנשים מאוד נחמדים וחברותיים.
סתם בשביל שתראו,זה תמונות ממסיבת גייז,גייז פרנדלי(זה אומר נכנסות גם בנות,תלוי אבל איך יבואו בהן לסלקטור ואיך הם ניראות ועם הם ניראות לסביות ועוד הרבה דברים רק תראו מה הלך שם,זה מסיבה מיום שישי האחרון ליין ה-FFF של שמעון שירזי שעובד תבחום כבר 12 שנה זאת המסיבה הכי טובה ת''א,עם האנשים הכי יפים בת''א,עם הקלאברים הכי גדולים של ת''א המסיבה התקיימה באומן 17 כמו כל מסיבה של ה-FFF של שירזי שמתקיימות אך ורק בימי שישי)
http://www.bin.co.il/gallery-events/...-28/index.html
אני מקווה שהבנתם אותי ועם לא אז לפחות הוצאת את משהיה לי להגיד.
דבר שני עופר ניסים לא ינגן מחר ב-TLV זה אני נותן לכם מילה וזה 100 אחוז. הוא ינגן ב-TLV ב-25.1.2008 וזה לא יהיה מסיבת גייז
זאת תיהיה מסיבת שמיניסטים שזה אומר 17 פלוס בנים בנות,לא ממליץ ללכת יהיו שם הרבה פוקמונים ומושפעים שרוקדים כמו עופר ניסים וכמובן ילדים בני 13 אפילו תוכלו למצוא במסיבה בפנים
מחר המסיבה ב-TLV תיהיה עם DJ IDO SHOAM
שמתארח לרגל הוצאת הדיסק החדש שנקרא
HOW TO BE A CLUBBER IN TEL-AVIV
וגם מחר אותו קהל פוקומונים מושפעים בני 15 לא ממליץ ללכת
התמונה שהעלו באשכול אכן כן עופר ניסים עם הירוק
השני זה חיים פנחס בעל מועדון הדום האגדי (DOME) ברחוב יד חורצים 16 במסגר בתל-אביב
עכשיו הוא נהפך לנייט,בבעלותו מועדון המרפאה,ומועדון ה-POPULI VOX שנסגר ונהפך עוד מעט לדאנס בר.
פעם בעבר לשניהם היה ליין במועדון הדום ליין גייז
שנקרא Squeeze@DOME
כמובן שיהיה שם מלא פוקומונים מושפעים שבאים לרקוד עם הידיים כמו עופר ניסים.
לגבי פותח האשכול אח שלי היקר לא ציינת דבר חשוב איזה גילאים אתה מחפש ובן כמה אתה.
אני יתן לך 3 אתרים של מסיבות
יש פה את כל המסיבות של מחר בתל-אביב כמובן,מפורט גילאים,מחירים,הפקה וכו'.
http://www.resident.co.il/aspx/events.aspx?d=2
http://www.bin.co.il/events_daily.php?XdaysFwd=0
http://www.layla.co.il/Events/Monday.html
לגבי ההודעה לא יודע מה נתן לי לרשום אותה מהלב,מקווה שהבנתם אותי
וסליחה על החפירה.
שנה מוצלחת נעימה והכי חשוב עם המון בריאות ושתיהיה יותר טובה מהקודמות,אל תשכחו לעשות חיים מחר,כי תאכלס מהות החיים היא להנות מהם ולא לסבול.
Tel-Aviv מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 31-12-07, 06:17   #24
zuko
אזהרה ראשונה - השמצת משתמשים על גבי הפורום

הסמל האישי שלzuko

סדום ועמורה
zuko מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 31-12-07, 11:39   #25
Bodybuilder
Banned

שלח הודעה דרך ICQ אל Bodybuilder

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Tel-Aviv
דבר ראשון לפני התגובה שלי אני לא גיי(כמו שרוב הפורום פה חושב,אני סטיירט ותמיד ישאר כזה,חולה כוס מושבע,אני אכן יוצא למסיבות גייז אבל זה לא בשביל שגברים יתחילו איתו או אני שאני יתחיל איתם,מי שמבין קצת בחיי הלילה של ת''א ובמסיבות בכלל יודע שמסיבות גייז זה הדבר מבחינת מוסיקה,ואווירה
זה נקרא ליברליות.. אנחנו לא אנשים עם דעות קדומות.. צריכים להפריד בין דברים מסויימים.. בין הנאה מדברים מסויימים במסיבות האלה לבין נוכחות קהל מסויים. זה ממש לא מפריע לי כבר מצידי שיזדיינו לידי בתחת 2 הומואים אני לא אתרגש..אני התרגלתי וזה פשוט לא מפריע לי כבר אני בכלל לא שם לב לדברים האלה אני פשוט רוקד ועףף עם המוסיקה לשמיים של תל-אביב עם הסטלה שאני נמצא בה במסיבות האלה האלכוהול וכמובן הכל מאלכוהול ואיך ורק מאלכוהול אני בא להנותתת לשתות כמה שיותר אלכוהול (שום דבר אחר אני לא נוגע לא סיגריות ולא חגיגיתם ולא שום דבר אחר) חוץ מזה אין מצב שלא יהיו בנות במסיבות גייז..ותאמינו לא פעם ולא פעמיים נפלתי על דו מיניות שרק מתחננות שתזיין אותן בתחת בלי להשחתצן ובלי להשמע מתנשא.ותאמינו לי מה שמכיר אותי באמת יודע שאני לא יוצא בשביל לתפוס בנות חרמניות אני פשוט יוצא נהנה מהסטלה מההנאה הרגעית עם יוצא משהו עם בנות סבבה למה לא,ככה זה גם לגבי מסיבות סטיירטים שאני יוצא אליהם עוד לא נתקלתי במצב כזה..שאין בנות במסיבות גייז. לא נזלזל בבנות גם יש הרבה כאלו שאוהבות מסיבות איכותיות לא רק גברים כמונו.נכון גם לי זה היה פעם מוזר עם היו אומרים לי בו נצא למסיבת גייז,אבל מתרגלים כמו לכל דבר בחיים,גם אני הייתי הומפוב כמוכם אבל מהר מאוד הבנתי שבכל זאת גם אנשים,ואני לא שופט אנשים לפי נטיות מיניות שתדעו לכם הם אנשים מאוד נחמדים וחברותיים.
סתם בשביל שתראו,זה תמונות ממסיבת גייז,גייז פרנדלי(זה אומר נכנסות גם בנות,תלוי אבל איך יבואו בהן לסלקטור ואיך הם ניראות ועם הם ניראות לסביות ועוד הרבה דברים רק תראו מה הלך שם,זה מסיבה מיום שישי האחרון ליין ה-FFF של שמעון שירזי שעובד תבחום כבר 12 שנה זאת המסיבה הכי טובה ת''א,עם האנשים הכי יפים בת''א,עם הקלאברים הכי גדולים של ת''א המסיבה התקיימה באומן 17 כמו כל מסיבה של ה-FFF של שירזי שמתקיימות אך ורק בימי שישי)
http://www.bin.co.il/gallery-events/...-28/index.html
אני מקווה שהבנתם אותי ועם לא אז לפחות הוצאת את משהיה לי להגיד.
דבר שני עופר ניסים לא ינגן מחר ב-TLV זה אני נותן לכם מילה וזה 100 אחוז. הוא ינגן ב-TLV ב-25.1.2008 וזה לא יהיה מסיבת גייז
זאת תיהיה מסיבת שמיניסטים שזה אומר 17 פלוס בנים בנות,לא ממליץ ללכת יהיו שם הרבה פוקמונים ומושפעים שרוקדים כמו עופר ניסים וכמובן ילדים בני 13 אפילו תוכלו למצוא במסיבה בפנים
מחר המסיבה ב-TLV תיהיה עם DJ IDO SHOAM
שמתארח לרגל הוצאת הדיסק החדש שנקרא
HOW TO BE A CLUBBER IN TEL-AVIV
וגם מחר אותו קהל פוקומונים מושפעים בני 15 לא ממליץ ללכת
התמונה שהעלו באשכול אכן כן עופר ניסים עם הירוק
השני זה חיים פנחס בעל מועדון הדום האגדי (DOME) ברחוב יד חורצים 16 במסגר בתל-אביב
עכשיו הוא נהפך לנייט,בבעלותו מועדון המרפאה,ומועדון ה-POPULI VOX שנסגר ונהפך עוד מעט לדאנס בר.
פעם בעבר לשניהם היה ליין במועדון הדום ליין גייז
שנקרא Squeeze@DOME
כמובן שיהיה שם מלא פוקומונים מושפעים שבאים לרקוד עם הידיים כמו עופר ניסים.
לגבי פותח האשכול אח שלי היקר לא ציינת דבר חשוב איזה גילאים אתה מחפש ובן כמה אתה.
אני יתן לך 3 אתרים של מסיבות
יש פה את כל המסיבות של מחר בתל-אביב כמובן,מפורט גילאים,מחירים,הפקה וכו'.
http://www.resident.co.il/aspx/events.aspx?d=2
http://www.bin.co.il/events_daily.php?XdaysFwd=0
http://www.layla.co.il/Events/Monday.html
לגבי ההודעה לא יודע מה נתן לי לרשום אותה מהלב,מקווה שהבנתם אותי
וסליחה על החפירה.
שנה מוצלחת נעימה והכי חשוב עם המון בריאות ושתיהיה יותר טובה מהקודמות,אל תשכחו לעשות חיים מחר,כי תאכלס מהות החיים היא להנות מהם ולא לסבול.
משמעות החיים זה לא להיות הומו,והכי חשוב להיות בן אדם !הומו לא מסוגל להיות בן אדם,כי אף פעם לא תיהיה לא משפחה,גם אם הוא יעשה ילדים(למרות שמגעיל לו לזיין בנות) כשהבנים שלו יגדלו הוא רק יחשוב על איך לזיין אותם בתחת,וגם אם לא,יצחקו על הילדים שלו !!!הומואים זה חרא כי מזיין בנים ולא בנות,זה נגד הטבע,זה מגעיל,זה תחת = מחרבנים משם,זה מחלות ! ואתה עדון תל-אביב איבדת את הכבוד שלך מזמן,אם בכלל מתי שהוא היה לך,תמשיך להיות הומו והכי חשוב הקישורים שהבת,תדפיס אותם על דף בשחור לבן,ותכניס עמוק עמוק לתחת !
שנה מוצלחת לך.
Bodybuilder מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה