|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
קולמן ידוע בתור אחד שעובד בצורה לא נקיה, אבל כנראה שזה מה שעובד עליו. בכל מקרה, אין מה ללמוד מהחבר'ה ברמה של קולמן קאטלר וכו', לפחות עד שנתקרב לכמויות שהם מזריקים. בתור מתאמן טבעי כדאי ללמוד מאנשים כמו ריפטו שמלמדים איך להוציא את המקס' האפשרי במסגרת היכולות שלך ולהשתמש בטכניקה מושלמת. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() בדיוק,מה שרציתי להעביר זה שמישהו שמתאמן מתחיל שרואה סירטונים של קאטלר/קולמן עושה בנט אובר או חתירה בישיבה ומעיף את כל הגוף אחורה לא יכול להרשות לעצמו לבצע את זה..
ד''א hell-מאיזה גיל אתה מתאמן? |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
|
![]() ציטוט:
יש להם יכולות שונות משלך מכול מיני סיבות. בין היתר חומרים ובעיקר גנטיקת על שמאפשרת להם לעשות דברים שאתה לא יכול. ברגע שאתה על חומרים כול האימון שלך משתנה וההתאוששות שלך כול כך טובה שאתה יכול לעשות שני אימונים ביום. בן אדם רגיל שיעשה דבר כזה תוך שבוע באימון יתר חצי מת בבית.
![]() |
![]() |
#26 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() מה אתם ילדים מוכים? מה נראה לך שאם תעבוד כמו שארבל עובד וסיקס פאק ורוני קולמן אז אתם תיראו כמותם?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
|
![]() נו ברור שזה מה שיקרה מה אתה מפגר?!
![]() |
#28 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
משתמש פעיל
|
![]() Dr. Muscle
אם יעשו אשכול כזה בעתיד לדעתי גם אתה צריך להעלות סירטונים ולהראות איך מבצעים כי רואים שאתה אחד שמבין |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
|
![]() כנראה המשקלים שלי לא ירשימו כמו של האחרים, אני אשתדל ... גם אני עובד לא נקי במיוחד ולא בצורה תתאים למתחילים מבחינת המקצב המהיר.
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
|
![]() פחחח מה פתאום אם אתה תעבוד כמוהם אתה תראה בדיוק אותו דבר
![]() |
#33 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() אתה יודע באיזה שמחה התמלאתי כשאמרת שאתה בתכנית 5X5? כל פעם שאני אומר לאנשים שישמרו לי בבנץ' ושואלים אותי כמה חזרות ואני עונה 5, הם ישר קופצים מתחיל: "אתה תמות" "אתה תחטוף סרטן" "אתה תשבור העצם" ומה לא... אני רגיל כבר שכל בן אדם שאני מכיר שהולך למכון עובד על באדיבילדינג והמספר 5 פשוט חידוש בשבילי ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
חבר פעיל
|
![]() יגנוב זה גם תלוי כמה אבקות חלבון אתה מזריק
![]() |
#37 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
חבר פעיל
כללי:: איש המאסל
עוסק ב:: לספור כבשים
חדר כושר: גולד ג'ים
|
![]() ציטוט:
שפכת לי תצורהה חחחחחחחחחחח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() אבקות ניפוח!!!!???
איפה יש כאלה . יאללה אני קונה את כל הסטוק! ![]() נערך לאחרונה על ידי Holy_Templar, 15-07-08 בשעה 11:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |