|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() הבעיה היא שילדים קטנים מעזים להגיב פה ואין להם מושג או ידע בסיסי. ילדודס בשביל זה יש לכם זיבולים כללי וכל השיט הזה. ממש לא מענין אותי מה ילד בן 13 חושב על מקצוען כמו עמית ספיר הייתי רוצה לראות דעות של אנשים שמבינים משהו בספורט. תגובות דביליות כאלה גרמו לפורום להתדרדר לאן שהוא התדרדר. אולי צריך לעשות סינון שלא כל אחד יוכל להגיב בפורום פיתוח גוף.
כוס אמק בא בנאדם עם וורידים על הרגליים וילד שמן שיושב על כיסא המחשב עם במבה אומר שהוא לא חטוב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ותאמת?אני חושב שארבל צריך לנעול תגישה של כמה מהמשתמשים פה לפורום פיתוח גוף או לפחות לאשכולות שנוגעים לגבי מר ישראל או מקצוענים מהארץ או מחו"ל. לא יתכן שכל ילד בן 13 או 14 שממש לא מבין כלום מהחיים שלו יכנס לפורום הזה ויכתוב שטויות שפשוט יגמרו לאנשים לא לרצות להכנס לפוסט או להגיב בו ועוד הוא כותב אותם בבטחון כאילו הוא מבין משהו או עשה משהו בחיים שלו ![]() זה באמת מרגיז וזה נימאס כבר! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
לצערי הפורום הזה לא דיקטטורה ,אי אפשר לכפות על אנשים דעה מסויימת ,מה שכן אני מצפה מגולשים כמוך ,כמו HELL וכמו שאר המתחרה והחבר'ה הרציניים פה ,זה שיתנו לאנשים על הראש. ודרך אגב : להראות ככה 7 שבועות לפני תחרות זה להקדים את הלו"ז ,הוא במצב שהוא יכול להרשות לעצמו לשבת עכשיו על צלחת דונאטס ולא לדאוג בכלל ... ![]()
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ארבל אתה אוהב את הסוכריות עבות וארוכות במיוחד? :d
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אפשר למשל רעיון יצירתי וזה שכולם יוכלו לצפות ולקרוא אבל להגיב בפיתוח גוף זו תהייה פריבילגיה רק של מי שדעתו באמת יכולה לתרום לדיון. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
עשינו כבר ניסיון לעשות פורום vip רק לחבר'ה המובחרים והוא היה דל בפעילות, אנחנו מעדיפים לחשוף את הדברים האלו שהם מעניינים מאד ותורמים כמו תמונות בלעדיות של עמית ספיר - לכל חברי הפורום. איך הם ילמדו אם לא ככה? דבר שני, בתור מישהו שכאן רק כמה ימים ונשמע מאד מעורה בפורום - אני אשמח לדעת את הכינוי האמיתי שלך. זה רק הוגן ביותר שניחשף גם בזהות שלנו כשאנחנו באים להראות כמה אנחנו מקצועיים ומוכרים בתחום וכו וכו'.
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() תקשיבבו עמית והארץ זה לא הליגה שלו במצב כזה הוא צריך לזרוק זין על הארץ המתחרים פה לא מיתקרבים עליו הוא תותח ואם הוא לא לוקח צריך להוריד לשופטים תראש עמית מכל הלב אחי בהצלחה גדולה כולם מחזיקים לך אצבעות!!!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() נראה מעולה ל-7 שבועות לפני התחרות וכן אתם צודקים גם אם הוא היה עולה מחר על הבמה ב-ifbb הוא היה לוקח בכיף....
חבל שהוא לא מתחרה ב-nabba כי אז באמת הייתה רמה מאוד טובה ותחרות קשה ויפה... דרך אגב כל הכבוד לך עמית כל תמונה שאני רואה אתה רק משתפר. דרך אגב מסכים מאוד עם המשפט האחרון של DR.MUSCLE... אני עדיין לא מבין את הקטע לבוא לפה עם כינוי בלי שידעו מי אתה.... זה יפה מאוד ואתם תורמים מאוד לפיתוח גוף ונותנים דעות מקצועיות ולרוב גם נכונות מה הסיבה לא לחשוף את עצמכם ? מה אנחנו פה איזה ארגון סודי שאיזה חלק מהמנהלים מכירים אתכם וכל שאר האתר לא יודע מי אתם ומה הסיבה שהוא יקשיב לדעה מקצועית שלכם... כי מין הסתם PRO XXL עד כמה שאני מבין אתה מתחרה וחבל שאתה לא חושף את עצמך זה נחמד לקרוא תגובות של מתחרה כמו ניגרי ענק שכל תגובה שלו יש כבוד לפחות מצידי וכיף לקרוא אותה.
![]() |
#11 | |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |