|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | ||
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
כדאי לרוץ בימים שיש לי אימון של חדר כושר? כאילו כי אני אוכל כשאני חוזר מאימון קופסת שימורים של טונה,סלט ולחמניה , בכללי זה הארוחה שלי שאחרי חדר כושר.. ושעתים אחר כך אני יוצא לרוץ, זה בסדר? ולמה יש הבדל בין לעשות בטן לפני ולעשות בטן אחריי? ציטוט:
אז אני עכשיו מנסה שיטה יותר חכמה, וזה ריצה, בטן וחדר כושר בכללי, ואכילה נכונה.. מה שעשיתי לפניי זה היה, חדר כושר, בטן בקטנה, ואכילה של ציפור.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אין כזה דבר בטן תחתונה רוב הסיכויים שזה גנטיקה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() שמע, ממה שהבנתי, כשאומרים אין דבר כזה בטן תחתונה מתכוונים לזה שאין תרגילים מיוחדים לשריר שם כי זה חלק מהבטן..
אבל זה עובדה. פעם לא היה לי, השמנתי, זה ניהיה לי, הרזתי, הכל ירד חוץ מי זה, דיברתי עם כל העולם ואישתו הרוב אמרו לי פעילות אירובית ובודדים אמרו לי שזה ענין של תזונה.. אחרי זה, אני די מאמין שיש דבר כזה בטן תחתונה.. זה לא גנטיקה גם כי זה ירד לי, פעם זה היה יותר.. שי תודה רבה על הכל באמת!1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
כללי:: לא אתה זה בטוח!
עוסק ב:: קילוף בננות
חדר כושר: מש(ו)קולית
|
![]() ציטוט:
שי, אני רואה שאתה בחיטוב ומחוטב יפה מאוד. יש לי שאלה אליך על איזה קצב אתה ממליץ לרוץ על המסילה/הליכון? 8-9? אני עושה 5 פעמים בשבוע שעה מתחיל ב9.5 מסיים ב12.5.. האם ריצה ב8-9 קמ"ש יעילה יותר ממה שאני עושה בכל הנוגע לשריפת שומן? מצפה לתשובה ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
דבר שני חבר לשאלתך , במידה ואתה באמת מעוניין לבצע חיטוב ולהגיע לתוצאות אז כמובן שאני אישית ימליץ לך על מהירות נמוכה של כ 8-9.5 קמ"ש בהליכון וזאת ע"מ למנוע ככל האפשר "איבוד" מיותר של שריר ופחות לתת את הדגש על סיבלות לב-ריאה שזה בעצם מתבצע במהירויות יותר גבוהות כגון 12 וכו'... בכל מקרה ידידי 5 פעמים בשבוע הייתי אומר שזה קצת מוגזם ואני הייתי נותן הפסקה של 48 שעות בין לבין כמו שהדגשתי ע"מ למנוע פציעות מיותרות ואימון יתר . תבצע 4 ימים בשבוע פעילות אירובית על הליכון במהירות שציינתי , במשך כ 45-50 דק' ולאחר מכן תעבוד על שרירי הבטן ואני מבטיח לך שיפור בחיטוב בטווח זמן קצר . מקווה שעזרתי! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
כללי:: לא אתה זה בטוח!
עוסק ב:: קילוף בננות
חדר כושר: מש(ו)קולית
|
![]() ציטוט:
תודה גבר ולילה טוב! |