|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() המחשבונים האלו לא שווים כלום אחי.
![]() |
#22 |
חבר פעיל
עוסק ב:: הנדסאי מכונות
חדר כושר: קאנטרי קלאב גלי גיל
|
![]() שום מנצלים אחי פשוט לא הולכים לפי החוק ואני יכול לצאת להפסקה אבל שאני יחזור אני לא ימצא תעצמי מרוב כלים ואם אני יצטרך כמה פעמים הפסקה ז בכלל...
ואני מקבל 20 לשעה ישלי תנאים טובים לא מנצלים אותתי לעשות דברים
![]() |
#23 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אם אתה לא מצליח להתאמן במצב הזה בחיים שלך אני מציע לך מכל הלב לסיים עכשיו עם כל הקטע של פיתוח גוף. פשוט זה אומר שלא תצליח להתמיד שיהיה עוד עומס בעתיד, וחבל שסתם תעבוד עכשיו ותפסיק יותר מאוחר ותרגיש שבזבזת את הזמן שלך לשוא. בהצלחה בתחביב הבא
![]()
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Banned
|
![]() איך ירדת כל כך הרבה בחודש???
אני לא מתאמן 3 + וירדתי רק איזה קילו.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() כי כולנו שונים.
![]() |
#26 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ראיתה את שעות העבודה שלו ? ואם עכשיו הוא לא מצליח להתאמן אז במשך כל החיים הוא לא יצליח למצוא זמן?! וגם אם אתה מפסיק יותר מאוחר ... אז מה? תמיד אפשר לחזור...
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
עוסק ב:: הנדסאי מכונות
חדר כושר: קאנטרי קלאב גלי גיל
|
![]() ולא אכלתי אכלתי רק סלט שקמתי ולחמניה ויותר מאוחר שניצל זהו בעבודה כבר הכנסתי פה ושם משהו אבל לא רציני בכלל
בגלל זה עכשדיו שהעלתי תתפריט שליהוא ממש דל בקלוריות אבל אני מכיר תגוף שלי וכמו שעמדתי בכלום הזה שאכלתי וגם עבדתי אני יודע שזה היה מטרה קלה בשבילי ומה שהיה קשה לי זה לדחוף תאוכל אשמח אם תיכנסו לתפריט שהכנתי וכמו שהבנתם אני חוזר!
![]() |
#28 |
חבר פעיל
עוסק ב:: צייד אוצרות
חדר כושר: מריוט
|
![]() אני באמת לא מבין למה אנשים פה ליכלכו עליך בצורה רצינית,
כנראה הרוב ראו בך את עצמם איפשהו וניסו להתפרק עלייך. תשמע אתה כבר ראית יש פה אנשים שעובדים מהבוקר עד הלילה ויש להם משפחה, והם עדיין מוצאים שעה ורבע לאימון ביום, אתה יכול לחלק אימונים להרבה חלקים, בסופו של היום זה באמת תלוי עד כמה אתה רוצה את זה, ואם אתה לא רוצה את זה מספיק, אז תוותר.
![]() |
![]() |
#29 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |