|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני קראתי, שווה כל עמוד.
אתה לא תעלה בחיים 20 קילו שריר בחצי שנה בסדר? תהיה שמח אם תעלה 20 קילו שריר בשנתיים וחצי~שלוש, ואפילו יותר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
באמת קראת את הספר? כל הכבוד, זה מראה רצינות דרך אגב, לפי התגובות שלך בפוסטים קודמים רואים שיש לך הרבה ידע...
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וקצת זמן פנוי(: ואני יודע שאי אפשר 20 קילו שריר נקי...אבל 20 קילו בחצי שנה ביחד עם השומן אני בטוח שאני אגיע לזה כשהרוב יהיה שריר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() עם רצון אפשר להגיע להכל, במידה הוא אפשרי אבל להעלות 20 ק"ג של שריר גם אם הוא מלווה בשומן זה בלתי אפשרי...
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() לא 20 קילו שריר שמלווה בשומן אלא 20 קילו שחלקם זה שריר וחלקם זה שומן כאשר הרב זה שריר(אני מנסה לעלות כמה שיותר נקי) .
לא מאמינים? תחכו חצי שנה ותראו ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() קניתי גם בשנתיים וחצי
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() ג'וקר, מתי אתה נוסע?
אני מאוד מעוניין במוט של פנדליי ונעליים. אולי אפשר לארגן משהו. http://store.wfwclub.com/me20webar.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא יודע איך עובדים המשלוחים מחול,
אבל 20 ק"ג זה הגג בשביל כבודה במטוס בגלל זה חשבתי שאולי... יש לך מושג אם זה ייתן הוזלה משמעותית מבחינת משלוח, מה הגובה המסים וכו...? |
![]() |
![]() |