|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ושוב אני לא יודע מאיפה אתה שואב את הידע שלך בנוגע למרימי משקולות אבל בכל מה שקשור ב posterior chain יש למרימי משקולות תרגילים לא פחות טובים מ low bar סקוואט שגם קרובים יותר במכניקה שלהם למשיכות בקלין ובסנאטצ' (ע"ע clean/snatch pulls).
ל high bar סקוואט כמו שכתבתי בהודעה הקודמת יש התפקיד שלו.
![]() |
#2 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אבל אנחנו נכנסים כאן לתחום של איך לאמן מרימי משקולות. לא יודע אם זה התחום שלך, אבל בטח לא שלי ולכן אני לא אתווכח על זה יותר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
בהקשר לטענה עד כמה צריכים להיות דומים במכניקה זאת בכלל הטענה התמוהה שריפטו מעלה בנוגע לעדיפות של low bar, אם כבר מבצעים תרגיל שהמכניקה שלו דומה ובנוסף מפעיל יותר את ה posterior chain למרימי משקולות יש אלטנרטיבות עדיפות על ה low bar.
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
הטענה של ריפטו היא לא ש low bar עדיף בגלל מכניקה דומה. הטענה זה שאין טעם שהמכניקה תהיה דומה, כי הסקוואט בא לחזק את ה posterior chain. אחרי זה הוא אומר שאם כבר מדברים על ספציפיות, אז low bar squat יותר דומה למשיכה מאשר high bar squat. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
בשביל משיכות יש תרגילים אחרים. וכמו שאמרתי מעבר לחוזק עצמו של השריר יש את העניין של תירגול חוזר של אותה תנועה שנצברת לך במוח מה שמאפשר לך לעשות אותה מאוחר יותר בצורה מהירה יותר ומדויקת יותר.
![]() |