ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > תזונה ותוספים

תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד..

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 19-09-08, 21:18   #9
yorgenson
חבר פעיל

הכל טוב ויפה רבותיי, הבעיה היחידה שאני עכשיו במכינה למנהיגות קדם צבאית [שנה לפני צבא בתנאי פנימיה, יום מאוד אינטנסיבי ומעייף]
ככה שיש שלוש ארוחות ביום מאוד מוקצבות בסך הכל
בוקר: ירקות (מלפפון עגבנייה) גבינה לבנה, קוטג', לחם, חלב, קונפרלקס, ולפעמים יש חביתה או פרנץ' טוסט.
צהריים: פסטה עם רוטב, ירקות חתוכים, לחם וחומוס/ עוף (לפעמים גם שניצל), תפוחי אדמה, ירקות חתוכים, לחם וחומוס/ אורז, קוסקוס, מרק, פתיתים, ירוקות חתוכים, חומוס ולחם. [כמו כן בכל האפשרויות יש תמיד פירות בסוף.]
ערב: שאריות של צהריים, לעיתים רחוקות חביתה, גבינה לבנה, קוטג'.

[נ.ב: באמצע היום אפשר ללכת למטבח אך מה שיש שמה זה פירות רק.. ושתייה מיכוון שלפני כל ארוחה קונים את המצרכים ומכינים כמות מדויקת או עם הרבה פחמימות שישיאר גם ל א.ערב]

חוץ מהאוכל, השינה מאוד מצומצמת, בממוצע אני ישן משהו כמו 4 שעות בלילה ועוד שעה באמצע היום.
רוב הזמן אנחנו בכיתה לומדים, ובבקרים של ראשון שני וחמישי יש מדס"ים [מדריך כושר צבאי, שכולל ריצה, ופק"ל כוח], כל האימונים האישיים שלי אני עושה מחוץ ללו"ז היומי [שנגמר ב11 וחצי בלילה אחרי שיחת סיכום], שבהם אני הולך לרוץ מסביב לגדר המערכת של הקיבוץ, ובכבישים, לאחר מכן מגיע לגן ציבורי ועושה שמה פק"ל כוח שכולל שכיבות שמיכה, כפיפות בטן, ג'ימסונים, מתח, ופושאפס בעמידת ידיים, ומידי פעם אם יש עוד כוח הולך לשחות כמה בריכות [שעוד שבועיים הבריכה תיסגר אז גם השחייה תרד מהפרק].

ככה שכמו שהבנתם, רוב היום לא בנוי על פעילות פיזית ואם לא נדאג כל אחד לעצמו נשמין והשרירים יתפרקו במהירות. וכמו כן לרוב אחרי כל היום הזה פשוט אין כוח, וסתם יושבים עם החב'רה לעשן נרגילה במרפסת, או סתם ללכת עם מישהי לחדר או לעשות סיבוב בקיבוץ, ואף לעיתים לרדת לאחד הפאבים באזור.
בכל מקרה תודה לכולם על העצות של האוכל והכל, אבל כמו שאתם מבינים מהפוסט הזה שתפריט מסודר ומאורגן הוא לא אפשרות.
yorgenson מנותק   הגב עם ציטוט