|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אתה צריך לדאוג יותר לכמות הסטים המיותרת שאתה עושה לבייספ
אני מפחד לשאול איך נראית שאר התכנית שלך
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם כבר רצית לראות את שאר התוכנית, בבקשה. :a חזה: לחיצת חזה 4x8 לחיצת חזה כנגד משקולות בשיפוע חיובי 4x8 פרפר במכונה 3x12 פרפר עם כבל 3x12 יד אחורית: פוש דאון 4x8 לחיצה צרפתית 4x8 יד מאחורי הראש 2x9 b: גב: פולי רחב 4x10 פולי צר 4x10 חתירה במכונה 3x12 מתח רחב 3x8 כתפיים: לחיצת כתפיים כנגד משקולות בודדות בישיבה 4x8 דלט רואו 2x10 אפרייט רואז 3x12 הרחקה לצדדים 3x10 :c יד קדמית: כפיפות מרפקים בעמידה במוט w 4x8 כפיפות מרפקים עם משקוליות בישיבה 4x12 כפיפות עם כבל 2x9 רגליים: סקוואט חופשי x48 מכרעיים 4x10 פשיטת רגליים במכונה 4x12 תאומים 4x12 בטן עובד פעמיים בשבוע. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() typical high volume crap
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אתה יכול להגיב קצת יותר ברצינות?
אני מפחד לא לגדול כי זה רק עבודה על כל שריר פעם בשבוע, אז תסביר לי מה להוריד כדי כן לגדול. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() לabc- 12 סטים מקס' לשריר גדול, 8 סטים מקס' לשריר קטן.
אם אתה יודע לעבוד כמו שצריך גם זה יהיה יותר מדי בשבילך. אני אחרי 10 סטים לשריר גדול יוצא מת לגמרי ועם פאמפ טוב. לשריר קטן גם 4 מספיקים לי. לגבי אימון יד קדמית וברכיאליס- היתי נותן 5 סטים כפיפות מרפקים כלשהן ואז 2 סטים פטישים. זה אימון ממצה לגמרי אצלי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |