|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
הדגשתי את החלק, שעליו עלייך ללכת לטבול את הראש באסלה ולהוריד את המים שלוש פעמים... כדי לשטוף את כל החרא שאמרת במשפט הזה...
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() כן וכבר כתבתי אותה ... לtrx sus כאשר הוא דיבר את השטות הזו ...
תסתכל בעמוד הקודם ![]() ואל תעלב .. זה פשוט שטויות מה שאמרת פה .. (מתייחס למשפט הזה בלבד אחי, לא לכל ההודעה שלך)
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
המאמנים הכי טובים הם אנשים בעלי נסיון שיש להם כבר כרס בירה ומסת שריר מדולדלת. באותה מידה, אדם צעיר שהיה מאמן עם ידיים של 42 ס"מ כל אחת ויש לו תעודות ונסיון והמלצות, הפסיק להתאמן בעצמו בגלל בעיות בריאות וניתוחים והיום יש לו יד של 32 ס"מ, זה עדין לא הופך אותו למאמן רע. הידע והנסיון זה דברים שאוגרים במוח, לא בגודל של הגוף שלך. ואל תדאג אני לא נעלב, פשוט אני תוהה למה אתה מתנסח בצורה גועלית. אני דווקא די קיוותי שהדיון פה יהיה מעניין בלי השמצות אישיות. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
בכל מקרה, גם לי אין בעיה לפתוח דף חדש. במיוחד כי אני מסכים עם רוב הדברים שאתה אומר. |
|
![]() |
![]() |