|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
לא אכפת לי מה זה מבחינתך כשאומרים על מישהו שהוא רחב וזה מתכונים שיש לו כתפיים ממש רחבות ויש הבדל קטן בין רוחב הכתפיים שלו לדלת ולא ליחס בין המתניים לגב יכול להיות מישהו עם מותניים צרות ממש וגב 115 סמ כולה וזה יראה לך רחב אבל זה צר ככה שזה לא שווה בכלל ככה הקטע להיות מתניים נגיד לא צרות ועדיין שהגב יראה ענק |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
אתה יודע כמה אנשים אני מכיר, שלא מתאמנים ולא התאמנו, אבל עדיין יותר רחבים ממני ואין מה להתלהב מהגוף שלהם.. המשפט המודגש אומר הכל - הכוחמה זה להראות רחב, להראות חזק, להראות גדול. ולא סתם להייות מקרר.......... בקשר לגב שלי אני מסכים איתך כמו שכבר אמרתי.
נערך לאחרונה על ידי SiX PACK, 13-12-08 בשעה 22:34. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
אני לא מתכון ללהיות סתם שמן מסריח עם 30 אחוז שומן,אלא להיות שרירי ורחב ואל תחשוב שזה משהו אישי נגדך,בסך הכל מעביר ביקורת כמו שבוודאי יעבירו ביקורת עליי כשאני אעלה מסה אחי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
יעניין אותי מאוד לראות תמונות שלך, יש מצב אתה מעלה..?
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() נראה מעולה!
אהבתי את העריכה. לדעתי אתה נראה טוב יותר מ99.9% מהמשתתפים בפורום. כל מי שמשווה אותך לקולמן או ג'יי קטלר, לא שווה התייחסות. כל הכבוד, תמשיך לתת בראש. העובי, עוד הפרדות ודחיסות, יבואו עם הזמן, אין מה לדאוג. |
![]() |
![]() |