|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בנות אוהבות את השחיף, והיותר טובות שבהן אוהבת את המחוטב עם המעט מאסה, הבאמת מבינות ומשובחות אוהבות את השרירין
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() הלוואי שה' ירבה בנות כמוך במקום כאלה שמעודדות אנורקסיה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() בנות כמוני?
![]()
![]() |
#4 |
Banned
עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים
|
![]() חחחחחחחחחח כל השרמוטות שאתם מדברים עליהן פה לא מענין להן תתחת הגודל של הבייספס שלכם חבר'ה אלה הגודל של השמוק חח ככה זה פאקצ'ות קטנות ומסריחות מהשוקס או מהמקושרים או מכל מקום סרחוני אחר כאלו שרק מסתכלות על הגוף כל היום וגם אם יהיה לכם קוביות כמו של דקסטר ג'קסון הם ידעו להיטחן מאחורי הגב שלכם אם שחיפלר אחר
אז בקיצור: ברוך ה' שבורכתי בחברה כמו שיש לי שפשוט רוצה לראות אותי בודיבילדר!ותומכת בי עד הסוף! וואלה ניגמר לי החלבון באה הפתיעה אותי אם דלי של אופטימום קרם עוגיות ותומכת בי ומעודדת אותי כמה שיותר חזק וכמה שיותר קדימה ותהיו בענין..שהכרתי אותה אז היא שנאה בודיבילדינג וניגעלה מהמראה הזה..תגדלו קצת תכירו מישהי רצינית לא תערסיות המגעילות האלו שמזיינות לכם תשכל על הקוביות והיא תלמד לאהוב אותכם כמו שאתם ולתמוך בכם עד הסוף אם מה שאתם אוהבים ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Don Ali
עוסק ב:: פסיכולוג
חדר כושר: אני פרשתי מפיתוח גוף מזמן .
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() ![]() אבל אני מאוכזב ממך ![]() זרקת ת'מזרחית לזבל אה ??? איפה עומר שישמע אותך איפההההה ![]()
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#7 |
מר ישראל עד 90 ק"ג ואלוף האלופים של איגוד IFBB לשנת 2014 מר מרכז ומר דרום מקום 1 לשנת 2014
כללי:: סהר לא שחר קיבינימאט!
עוסק ב:: Israelbody+
חדר כושר: Factory אזור
|
![]() +1
אחי, בורכת. (pro xxl)
![]() |
#8 | |
אזהרה ראשונה - פרסום אתרים מתחרים על גבי הפורום
|
![]() ציטוט:
לחופה ומיד,נביא לך במתנה עוד דלי של חלבון |